The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-26-2006, 06:17 PM
Rom56 Rom56 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Article and Review System License Holder 
Default Modules problems

Sorry for my english i 'am french..

I have install the Geek article and review system on my forum ( 3.5.0 ) The GARS is ok, but i had edit the modules, now there are no module on forumdisplay and on showthread. i have delete and re-install the gars, but the modules aren't on the template ( after my template 's modification ) how to delete ALL the setting and templates of gars ? and how to install the default 's modules ? ( because when i all delete i can't go on admincp/gars_admin.php and edit my setting whereas the gars 's table are delete in my database thanks !
Reply With Quote
  #2  
Old 01-29-2006, 08:23 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Hi there, Im not 100% sure of what youre asking - and furthermore you are not appearing as licensed?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2006, 06:17 PM
cclaerhout's Avatar
cclaerhout cclaerhout is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 66
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I promise i didn't give him the script
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2006, 06:29 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

hehe. Big Brother is watching
Reply With Quote
  #5  
Old 01-30-2006, 07:48 PM
Rom56 Rom56 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Article and Review System License Holder 
Default

Now i have a valide licence ( i want to test it before... ) i hope you can do support for my issue In fact, i can see the default'modules in showthread and in forumhome, ( i have unistall & re-import it same ) where the setting of the module stayed ? look http://www.neticlik.com/forumdisplay.php?f=66 please help me
Reply With Quote
  #6  
Old 01-30-2006, 08:01 PM
Rom56 Rom56 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Article and Review System License Holder 
Default

auto support i have find my problem ( delete the inserts of table datastore, the uninstall doesn't delete them ) now it's ok


edit : i have an other problem... http://www.neticlik.com/forumdisplay.php?f=66 when i edit a thread it's don't edit in the block : features items, lasters, etc :s but i have lunch the cron's file !

exemple : i have create a thread with "tes" for title. After i have edit it for "tester son pare feu" like this :



but the block on the forumdisplay aren't edit with the new title :s




I have lunch the cron 's file but it's the same !

Last edited by Rom56; 01-30-2006 at 09:15 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 01-31-2006, 03:01 PM
Rom56 Rom56 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Article and Review System License Holder 
Default

lol it's ok i have put the module cache on OFF and desactive the cache on every module, now it's alwhrite, what 's the utility of the module cache ?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-31-2006, 10:49 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Most likely the cache was set to refresh using the cron job. Specifying it to refresh on new/edit thread should have done the trick
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
More modules Cocko Geek Gazette 11 06-03-2009 05:21 AM
Modules available trana Geek Gazette 1 06-20-2007 08:08 AM
Forum display problems & rating problems gldtn Geek Article and Review System 1 12-20-2006 08:32 AM
The modules Lionel Geek Article and Review System 3 09-09-2006 07:47 AM
Creating Modules... FRAiD Geek Article and Review System 2 02-10-2006 12:43 AM


All times are GMT. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.