The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Gazette

Geek Gazette GAZ is a community newsletter management system.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-21-2009, 06:18 PM
popowich's Avatar
popowich popowich is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Rochester, NY
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Email not Sending

Hello,

I am on my own dedicated server and watching the mail logs. I installed Geek Gazette today and after trying a few looks took it out of test mode and generated an issue. I also have it set to generate future issues once a week starting Monday 2/2. My first question is that I had to manually hit send for it to say the newsletters were sent. They did not actually send even though it says they did. Is there a delay involved? I tried manually running the GAZ cron job but that did not get them to really send either. Also, when the next issue is automatically created will it also automatically send to members?

Thank you for your help.

-Raymond
__________________
New York Forum | Do you have an Email Forum?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2009, 06:25 PM
popowich's Avatar
popowich popowich is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Rochester, NY
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Also, there is a typo in test/index.htm

Why are you reading this?

I got curious and was wondering if something still dropped in there.
__________________
New York Forum | Do you have an Email Forum?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2009, 07:03 PM
popowich's Avatar
popowich popowich is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Rochester, NY
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Is it smart enough to know that there is a pending license transfer to me that has not been approved yet?

-Raymond
__________________
New York Forum | Do you have an Email Forum?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2009, 07:10 PM
popowich's Avatar
popowich popowich is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Rochester, NY
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

If I manually run the GAZ send queue instead of manually hitting send under issues it sits there a while and acts like it is trying to send but still does ot actually send anything. I think I'm out of ideas now for things to look at, but hopefully i got enough info here to figure it out. Thanks!

-Raymond
__________________
New York Forum | Do you have an Email Forum?
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2009, 09:57 PM
popowich's Avatar
popowich popowich is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Rochester, NY
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Problem solved!

I had to change from using the local smtp server to using the php mail function for sending emails from my forum for GAZ to work.

-Raymond
__________________
New York Forum | Do you have an Email Forum?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error when sending email randomdriver Geek Gazette 2 06-22-2010 10:07 PM
resume sending Ramses Geek Gazette 5 03-17-2009 09:27 PM
GAZ has mind of its own started sending, no way to stop? KenDude Geek Gazette 1 11-17-2008 05:26 AM
Sending text newsletter rather than HTML brihan Geek Gazette 3 05-29-2008 02:31 PM
Sending newsletters to one person only pixie Geek Gazette 0 07-27-2007 08:29 AM


All times are GMT. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.