The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-24-2008, 05:59 PM
lthanos lthanos is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 47
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Problem when editing: fields reset

Hi,

I have a weird problem. When editing (full edit, not quick edit) a gars article, the Title, custom fields, Ratings are resetted and I have to input them all over again.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2008, 01:31 AM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Please post a test in this forum and then edit it. Do you have the same problem? If not, then it could be something that was already fixed and applied to the download package.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #3  
Old 09-25-2008, 08:09 AM
lthanos lthanos is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 47
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

No, here I can edit just fine. I downloaded and upgraded, but I still have the same problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2008, 02:25 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Hmm, not sure, try reFTPing all the GARS PHP files again, making sure they overwrite the files on the server. Maybe an old file didn't get overwritten. Also check whether the following templates were edited from their originals, and if so, take a backup of your edits and revert the templates:
  • GARS_ratings
  • GARS_rating_bit
Then try posting a new thread on your site and see what happens when you edit it.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #5  
Old 09-25-2008, 03:25 PM
lthanos lthanos is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 47
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Same results. Custom fields and ratings get resetted.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-26-2008, 01:03 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Did you re-import the product-gars.xml file via the ACP? Do not uninstall, do allow overwrite. What version of GARS are you using? The most recent version is currently 2.1.9, last updated August 12, 2008.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #7  
Old 09-27-2008, 07:26 AM
lthanos lthanos is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 47
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Yes I re-imported the latest version but still no change.

Could it be that I go through quick edit first , then full editor? I can't think of anything else really.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-27-2008, 02:02 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Not sure, what happens if you go directly to the full editor?
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #9  
Old 09-27-2008, 03:28 PM
lthanos lthanos is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 47
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Damn, that was it. I disabled quick edit from main vbulletin options, and now (when you click edit post it takes you to full editor) it works.

Does this give you any clue of the problem? I don't want to disable globally my quickedit.

Edit: I noticed here that you have quickedit on your forums but in the gars articles, when you click Edit you go directly to the full editor. How did you do that?
Reply With Quote
  #10  
Old 09-28-2008, 05:02 AM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

For the 'First post in showthread' setting in the template set (ACP -> GARS -> Templates), GARS defaults to the GARS_pb template, which uses the following for the edit button:
Code:
<a href="$post[editlink]"><img src="$stylevar[imgdir_button]/edit.gif" alt="$vbphrase[edit_delete_message]" border="0" /></a>
Quick edit doesn't pass GARS information, so you can try switching 'First post in showthread' to something else, or try removing the name="vB::QuickEdit::postID" bit from whatever template you are using for the first post in the thread.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom fields problem Lizama Geek Article and Review System 4 11-23-2006 05:06 PM
Installation on 3.5.3 Editing Forumdisplay Problem DMH Geek Article and Review System 4 11-21-2006 08:34 AM
Issue with editing posts - custom fields Damian Geek Article and Review System 2 10-20-2006 06:08 PM
Problem while editing thread Damir Geek Article and Review System 5 09-30-2006 02:51 PM
How do I reset stats? atcNick Geek Advertising Banner System 1 08-22-2006 03:50 PM


All times are GMT. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.