The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Auto-Linker

Geek Auto-Linker GAL automatically links keywords that users type in posts to advertising hover pop-ups.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-14-2008, 05:23 PM
Ncturnal Ncturnal is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 8
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default GAL links not showing up

Running version 6.0.8. I upgraded from an older version and it hasn't worked since. If I go to a link for a specific post it does work, just not if I'm viewing a thread normally. Any ideas?

http://www.mr2.com/forums/general-ma...-acronyms.html

Post
http://www.mr2.com/forums/348036-Toyota-MR2-post1.html
Reply With Quote
  #2  
Old 08-14-2008, 08:19 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Read through this thread, and if it applies to you, do this. Afterward, go here and check all the items listed in the Troubleshooting section.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #3  
Old 08-14-2008, 09:07 PM
Ncturnal Ncturnal is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 8
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Ya, I tried all that before posting.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-15-2008, 11:07 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Please double check. The last few times people had this problem, one of the items in the troubleshooting section was set incorrectly. If you still have problems and want me to investigate, I'll need admin level ACP access.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #5  
Old 08-15-2008, 11:31 PM
Ncturnal Ncturnal is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 8
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

I understand your point but the system does partially work like when going directly to view a post (showpost), but not in the thread view (showthread). My original GAL version was very old so I don't know if that has anything to do with it or not. I'd opt for a hard reinstall at this point. I've already deleted all of the values that were defined, all categories, etc, uninstalled & reinstalled, but it's still exhibiting the same behavior when I add them back.

Last edited by Ncturnal; 08-15-2008 at 11:33 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 08-15-2008, 11:35 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Go to the ACP -> GAL -> Settings -> Pages to run GAL and make sure both 'Showthread pages' and 'Showpost pages' are set to yes.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #7  
Old 08-15-2008, 11:54 PM
Ncturnal Ncturnal is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 8
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by Morgan View Post
Go to the ACP -> GAL -> Settings -> Pages to run GAL and make sure both 'Showthread pages' and 'Showpost pages' are set to yes.
I know you've run across people with whom you've had to ask those obvious questions, but I'm not one of those people. Trust me, I wouldn't be wasting your time if it was as simple as that.

Reply With Quote
  #8  
Old 08-16-2008, 01:25 AM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Hard for me to know what you have/haven't set; it's not meant to be insulting. Not sure what else to suggest. If you want me to investigate, PM/email me admin level ACP access.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latest links not showing up. MarceloS Geek Auto-Linker 1 12-10-2008 02:22 PM
Links only showing once in GAL Azhria Lilu Geek Auto-Linker 10 07-27-2008 05:27 PM
not showing all links on navbar Hornstar6969 Geek Gazette 5 05-21-2007 09:22 AM
GAL Links not showing up properly bob Geek Auto-Linker 4 11-03-2005 08:37 PM
Gal links TTG Geek Auto-Linker 2 09-17-2005 11:15 AM


All times are GMT. The time now is 12:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.