The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Auto-Linker

Geek Auto-Linker GAL automatically links keywords that users type in posts to advertising hover pop-ups.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-05-2008, 06:48 PM
terrymason terrymason is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 29
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default Get rid of the "new" box

Is it possible to get rid of the new box on the left?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2008, 11:21 PM
Lizard King's Avatar
Lizard King Lizard King is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Istanbul
Posts: 555
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

What box are you talking about ?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2008, 01:32 PM
terrymason terrymason is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 29
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

http://www.jeepz.com/forum/glossary.php

I don't know if it really needs to be deleted, but at least moved somewhere. Looks kinda odd.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-06-2008, 01:53 PM
henrikhansen henrikhansen is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Copenhagen
Posts: 129
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

It you remove the users permission to add entries, I think the box to add entries will also be removed.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-06-2008, 05:45 PM
terrymason terrymason is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 29
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

I figured it out - you can see the result in the attached picture. It looks cleaner to me. Inside of gal_gdic_list_container I removed:

Code:
		<if condition="$show['newbutton']">
			<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="200px">
			<thead>
			<tr>
				<td class="tcat" style="white-space:nowrap;"><div><a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('gdic_new')"><img src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_tcat$vbcollapse[collapseimg_gdic_new].gif" alt="" border="0" /></a>New</div></td>
			</tr>
			</thead>
			<tbody style="$vbcollapse[collapseobj_gar]" id="collapseobj_gar_$itemid">
			<tr>
				<td class="panelsurround">
					<div class="panel" align="center">
						<div class="fieldset">
							<a href="$settings[script].php?$session[sessionurl]do=new&amp;c=$dcatid" rel="nofollow"><img src="$stylevar[imgdir_button]/new.gif" alt="$vbphrase[new]" border="0" /></a>
						</div>
					</div>
				</td>
			</tr>
			</tbody>
			</table>
			<br />
		</if>


Then, since I did want a way for them to add terms, I found this:
Code:
	<td valign="top" width="100%">
		<if condition="!$show['noheader']">
			<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
			<tr>
				<if condition="$alphabar">
					<td<if condition="$show['filter']"> colspan="2"</if> class="tcat" width="100%">
						$description
					</td>
					</tr>
					<tr>
					<td class="thead" width="100%">


and replaced it with this:
Code:
	<td valign="top" width="100%">
		<if condition="!$show['noheader']">
			<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
			<tr>
				<if condition="$alphabar">
					<td<if condition="$show['filter']"> colspan="2"</if> class="tcat" width="80%" align="left">
						$description 
					</td>


<if condition="$show['newbutton']">
<td align="right" class="tcat" width="20%">
<a href="$settings[script].php?$session[sessionurl]do=new&amp;c=$dcatid" rel="nofollow">Add a new term</a>
</td>
</if>

					</tr>
					<tr>
					<td class="thead" width="100%" <if condition="$show['newbutton']">colspan="2"</if>>
Attached Images
File Type: jpg add_new.jpg (50.3 KB, 6 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting rid of "Featured Review" PC101 Lizard Lounge 1 01-09-2008 08:52 PM
How to "Skin" the popup box ? .Joel Geek Auto-Linker 3 07-09-2007 04:58 AM
Multiple custom fields inside a single "box" ? FRAiD Geek Article and Review System 7 04-22-2007 03:13 AM
HTHs popmp box - might "of"?? kall Lizard Lounge 4 03-24-2007 11:12 AM
fehler "kein benuzername.." error "username" hohleweg Geek Article and Review System 7 03-22-2007 10:28 PM


All times are GMT. The time now is 08:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.