The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-02-2008, 09:48 PM
gldtn gldtn is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Massachusetts, USA
Posts: 122
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default Default mods are not registered

Hello,

I've downloaded and installed the new version. When I click on modules to configure it; none of the default modules are registered as default like the old GARS used to be. Is this something that was done for a reason or something that was missed?

Thanks in advance!
__________________
http://www.braziltourism.org/
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2008, 10:15 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

It could be something that was changed. Can you post a screenshot so I can see to what you refer?
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2008, 10:18 PM
ragtek ragtek is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 86
Geek Article and Review System License Holder 
Default

gars_admin.php?do=displaymodules

Normale the Moduls are register.
ATM they aren't, you have to register them yourself
Attached Images
File Type: jpg gars.jpg (138.8 KB, 11 views)
__________________
greets ragtek


www.ragtek.org
my blog
Reply With Quote
  #4  
Old 01-02-2008, 10:25 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Hmm, something to look into as the modules stayed registered during testing . From what version did you upgrade?
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #5  
Old 01-02-2008, 10:28 PM
ragtek ragtek is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 86
Geek Article and Review System License Holder 
Default

I didn't Update.
I installed it on a blank Testforum.
__________________
greets ragtek


www.ragtek.org
my blog
Reply With Quote
  #6  
Old 01-02-2008, 10:40 PM
gldtn gldtn is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Massachusetts, USA
Posts: 122
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Yes, here it is..

On modules001.jpg you can see that under "Registered Modules" column there is no registered mods by default.

On modules002.jpg you can see that when you click to configure the module set you don't have any mods to choose cause they are not registered.

On modules001b.jpg you can see that you can select the the mods manually and configure one by one, but I don't remember which "templates to cache" Geek had on each module setting.

Usually all of this was set by default with GARS!

Thanks once again!
Attached Images
File Type: jpg modules001.jpg (24.4 KB, 4 views)
File Type: jpg modules001b.jpg (21.1 KB, 4 views)
File Type: jpg modules002.jpg (25.2 KB, 3 views)
__________________
http://www.braziltourism.org/
Reply With Quote
  #7  
Old 01-02-2008, 10:41 PM
gldtn gldtn is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Massachusetts, USA
Posts: 122
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by substanz View Post
I didn't Update.
I installed it on a blank Testforum.
Same here!
__________________
http://www.braziltourism.org/
Reply With Quote
  #8  
Old 01-03-2008, 02:16 AM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Thanks, I think I found it. Grab the GARS package again and, if you uninstall the product-gars.xml file via the ACP, and then reinstall the new product-gars.xml file via the ACP, the modules should appear. You do not need to FTP any of the PHP files.

Note: This is only for new installations. People who upgraded should NOT uninstall the product-gars.xml file.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #9  
Old 01-03-2008, 12:07 PM
gldtn gldtn is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Massachusetts, USA
Posts: 122
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Works great Morgan, even the registered types are now showing by default like it use to be

Thank you very much for the support!
__________________
http://www.braziltourism.org/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
default image url Invictus Geek Article and Review System 2 08-09-2009 11:13 PM
how to Default page seanc Geek Article and Review System 2 09-29-2007 08:29 PM
Different Default Header Images markmarucot Geek Article and Review System 0 08-11-2007 08:09 AM
forums/geek/gars/mods/action - folder not there? Tigratrus Geek Article and Review System 5 02-18-2007 03:21 PM
Show article contents to registered users only ? Sim Geek Article and Review System 2 09-15-2006 12:31 PM


All times are GMT. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.