The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-04-2007, 10:06 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default GARS 2.1.5 Release Discussion

I'm pleased as punch to deliver a heaping helping of GARS loving straight to your door.

Please read this thread (at least this freaking post!) as it contains important information regarding upgrading and installing GARS 2.1.5

Whats new?

Several bug fixes. In fact, every confirmable bug has been fixed - several related to specific configurations of ratings causing odd results.
Several template fixes have also been made. Specifically the GARS_forumdisplay, GARS_pb and GARS_rating_result_bits2. If you have these templates changed, please be sure to revert them (the GARS_pb is only a minor change so that is optional)

There are not really any new features except a new clean up tool I put in to assist those having problems with duplicate author ratings. For more information on this 'feature/fix' please refer to this bug tracker entry: http://www.thevbgeek.com/tracker/ind...md=view&id=292

Please remember that any add ons installed through the GARS importer will need to be re imported (this time with the option of importing only the templates and phrases) after you upgrade gars.

Please note that you may also have to rebuild your custom field phrases.

Installation and upgrade instructions can be found on the download page through your license manager.

Leave this thread for discussion of the release. Open bugs in the tracker and keep troubleshooting in their own threads.

nJoy
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2007, 03:06 AM
alldoulas alldoulas is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I cannot find upgrading instructions. They are not on the downloads page, and when I downloaded the new release, the upgrade link in the readme doesn't go anywhere. There is only a link to the installation manual here but it doesn't seem to cover upgrading.

I am assuming I just overwrite all the files and re-upload the product? I'm going to give it a shot and hope I don't break it. :P
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2007, 08:23 AM
Pembroke Pembroke is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 13
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by alldoulas View Post
I cannot find upgrading instructions. They are not on the downloads page, and when I downloaded the new release, the upgrade link in the readme doesn't go anywhere. There is only a link to the installation manual here but it doesn't seem to cover upgrading.

I am assuming I just overwrite all the files and re-upload the product? I'm going to give it a shot and hope I don't break it. :P
Oh yes! Me too!
Ot is work without problem The Geek?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-05-2007, 08:48 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

huh - swore I put them in there sorry!

To upgrade, simply upload the new package to the appropriate locations (overwriting your previous files)
Upload the product xml (choosing to overwrite).

Make sure though that you reimport the template/phrases of any custom add ons afterward and check that your custom field phrases have been rebuilt.

HTHs
Reply With Quote
  #5  
Old 03-05-2007, 04:05 PM
Black_Widow Black_Widow is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Geek Article and Review System License Holder 
Default

Hello,
excuse me. Has been this bug http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=2392 fixed in this new version?

Thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 03-05-2007, 04:11 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Its not a bug - its a limitation (which I have explained several times now)
Reply With Quote
  #7  
Old 03-05-2007, 04:12 PM
Black_Widow Black_Widow is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 11
Geek Article and Review System License Holder 
Default

Oh excuse me.
Has this limitation been solved ? if not, will it ever be solved?

Thanks

Last edited by Black_Widow; 03-05-2007 at 04:17 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 03-05-2007, 05:36 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

If I could solve it, I would - sadly it does not appear that I can do without vb file edits and massive reworkings of the vB files. If I could find a way to solve it - you can bet I would... It just appears that I can't
Reply With Quote
  #9  
Old 03-07-2007, 05:10 AM
Hornstar6969 Hornstar6969 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 141
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Well cant you contact vbulletin and see if they can put in some hooks for you so you can complete it? or something along those lines?
Reply With Quote
  #10  
Old 03-07-2007, 11:25 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

The problem isnt hook placement, its how posts are constructed. In order to be able to do what widow is asking - I would have to loop through the posts FIRST to get a count of posts - then extract the first post - then reprocess as normal. As it is now, vB does the query for the posts (sorted as per settings) and creates the posts AS it loops through the results. In this case, it would result in the first post of the page ending at the bottom.

Hope that makes sense.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GARS 2.1.8 Release Discussion The Geek Geek Article and Review System 31 05-29-2007 09:31 AM
GARS 2.1.7 Release discussion The Geek Geek Article and Review System 47 05-22-2007 12:15 PM
GARS 2.1.4 Release Discussion The Geek Geek Article and Review System 63 03-01-2007 08:14 AM
GARS 2.1.3 Release Discussion The Geek Geek Article and Review System 47 01-10-2007 01:28 AM
GARS 2.0.1 Release Discussion The Geek Geek Article and Review System 34 12-06-2006 12:13 AM


All times are GMT. The time now is 10:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.