The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Auto-Linker

Geek Auto-Linker GAL automatically links keywords that users type in posts to advertising hover pop-ups.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-09-2006, 03:35 PM
paidtoshop's Avatar
paidtoshop paidtoshop is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default Problem with words that have & in them

Hi all

I have just installed the great software GAL on my forum.
installed without to many problems

I do get an error when adding a new Display name or saveing.
Error is
Warning: mktime() expects parameter 5 to be long, string given in \admin\GAL_admin.php on line 565

second one is regarding keywords.
If i use the following as an example.
Marks and Spencers works fine as a keyword.
M&S does not.

I have a few other keywords that have the "&" in it and they don't work either.

Any ideas why any keyword that has & in it does not work??

Last edited by paidtoshop; 12-09-2006 at 04:12 PM..
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2006, 06:29 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Can you make sure that the end date is valid or empty? It shouldnt error out if its empty. It sounds more like there was text in there. Regardless, I have just put a double check in for the next 4.8 update.

Can you try M&S? & is the HTML code for & and IIRC vB translates the HTML entities.

Let me know
Reply With Quote
  #3  
Old 12-09-2006, 06:45 PM
paidtoshop's Avatar
paidtoshop paidtoshop is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by The Geek View Post
Can you make sure that the end date is valid or empty? It shouldnt error out if its empty. It sounds more like there was text in there. Regardless, I have just put a double check in for the next 4.8 update.

Can you try M&S? & is the HTML code for & and IIRC vB translates the HTML entities.

Let me know
Thanks for responding so quick

All the dates were just left empty, as i don't want them to expire.
I am not sure if the standard field for month may be causing the problem, by default it has ----. But the fields for Day & Year are blank.

The & works fine for the "&" now, just need to make sure that i include it for any future words/phrases.

Last edited by paidtoshop; 12-09-2006 at 06:52 PM..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autolink already autolinked words lovemj Geek Auto-Linker 0 08-05-2010 05:10 PM
HTML special characters - $ and " being parsed to & and " rtysmith Geek Auto-Linker 8 01-29-2008 08:26 PM
Words still not linking John D Geek Auto-Linker 0 11-19-2007 01:02 PM
Date saying December 31, 1969 for info block & date problem with thread preview alldoulas Geek Gazette 0 08-04-2007 05:48 PM
The cost of words? spiceman Geek Auto-Linker 1 06-05-2007 04:47 AM


All times are GMT. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.