The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-08-2006, 09:24 AM
kafi kafi is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 89
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default Rating suggestion

I suggest to have mouse over javascript pop-up (one you can find in GAL above GAL linked words - HTML content) vote window instead of regular new pop-up window as we use currently.

Sam, i persume it might be easy since you have developed this for GAL .-)

It might be huge improvement for users. Much faster and convenient voting...
Reply With Quote
  #2  
Old 12-08-2006, 04:30 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

If you are using 3.6 branch, there is an ajax popup for voting... or do you mean something different?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2006, 08:19 PM
kafi kafi is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 89
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

no I mean something simmilar to javascript pop-up such in vb... not to open entire browser window such in GARS....

And yes to use Ajax like vb would be great too...


P.S. I do not like HIDEN vb rating ... it should be much more visible such in GARS (GOOOOD). PLUS you can have several rating options in GARS - so lets talk about GARS rating/voting xixi

Last edited by kafi; 12-08-2006 at 08:23 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 12-09-2006, 12:05 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

It does use Ajax in 3.6x (similar to the reputation ajax feature)
Reply With Quote
  #5  
Old 12-09-2006, 01:08 PM
kafi kafi is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 89
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

WOW that is what I wanted :-) will have to wait until I upgrade :-)
Reply With Quote
  #6  
Old 12-11-2006, 02:13 PM
AyeCapn AyeCapn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Where can i find/enable this feature?

I assume by "3.6 branch" you mean running GARS on vB 3.6.x
Reply With Quote
  #7  
Old 12-11-2006, 03:13 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Its automatically enabled. If you go to the reviews section here and click the rate now link in the member ratings section, the popup is Ajax and will reload the ratings after submission. In the 3.5x branch, it spawns a seperate window.

HTHs
Reply With Quote
  #8  
Old 12-11-2006, 03:26 PM
AyeCapn AyeCapn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

w3rd...
Reply With Quote
  #9  
Old 12-12-2006, 08:10 PM
Tigratrus's Avatar
Tigratrus Tigratrus is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 206
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Another rating suggestion

Change order of rating questions

Is there a way to do this that I'm not seeing? I'd like to be able to sort the order of the questions that make up a ratings set. I forgot to put in a question that logically would be #2, but now that I'm on #6, I have to go back and wipe out everything below #1, pop in #2 and retype #3-#6. Pain. Help put me out of my misery?

Susan
Reply With Quote
  #10  
Old 12-12-2006, 10:46 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Cant you just overtype the ones you want to change? THere isnt a way to specify the ordinal, they appear in the order they are put in
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
User Rating vs Author Rating cykelmyggen Geek Article and Review System 6 09-10-2009 04:52 PM
Rating functinality suggestion jasbell Lizard Lounge 1 03-04-2007 12:26 PM
Combining author rating and user rating Alfa1 Geek Article and Review System 8 01-06-2007 08:49 PM
Suggestion... themusicman Lizard Lounge 2 05-29-2006 05:42 PM
Rating Suggestion SALvation Geek Article and Review System 0 10-09-2005 01:22 AM


All times are GMT. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.