The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-01-2006, 03:16 PM
Nikke Nikke is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 15
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default I can't get pictures uploaded

I'm getting this error when trying to upload pictures:

Warning: move_uploaded_file(/home/xxxxxxxxx/public_html/geek/gars/images/types/1/pokme1.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in \geek\gars\includes\gars_functions_image.php on line 220

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINNT\TEMP\php54.tmp' to '/home/xxxxxxxxxxx/public_html/geek/gars/images/types/1/pokme1.gif' in \geek\gars\includes\gars_functions_image.php on line 220

Any idea where the problem is at?

Any other method to get the pictures uploaded?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-01-2006, 07:43 PM
gothic's Avatar
gothic gothic is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Kernow, Nr. England
Posts: 203
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by Nikke
I'm getting this error when trying to upload pictures:

Warning: move_uploaded_file(/home/xxxxxxxxx/public_html/geek/gars/images/types/1/pokme1.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in \geek\gars\includes\gars_functions_image.php on line 220

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINNT\TEMP\php54.tmp' to '/home/xxxxxxxxxxx/public_html/geek/gars/images/types/1/pokme1.gif' in \geek\gars\includes\gars_functions_image.php on line 220

Any idea where the problem is at?

Any other method to get the pictures uploaded?
Did you change the image Directory Attributes to 777 (as per instructions.)
If you did and you are still getting this error that means that your server is running with 'Safe-Mode=On"
An easy way to check whether safe mode is on is to go into your AdminCP, down the bottom select 'Maintainance' and then 'View PHP Info'
Scroll down to the "PHP Core", and look for Safe Mode=
If safe mode is on there are workarounds, but they depend on a friendly webhost
If you need more let me know.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2006, 04:30 PM
Nikke Nikke is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 15
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

It isn't on, but it's still not working. I have a VERY friendly host, tell me the workarounds to get different pictures for different articles!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2006, 02:08 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Did you check that the script can write to the geek/gars/images folder? On apache set ups, you need to have that folder (and subfolders) chmodded to 0777. On windows boxes, it will be different however your host should be able to help there.

HTHs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to use HighSlide in GARS uploaded pictures ? stckhlm Geek Article and Review System 5 01-01-2009 09:36 PM
Pictures??? Nikoo Geek Article and Review System 2 04-10-2008 12:15 AM
What was the fix for the article pictures not showing? Brent Geek Article and Review System 0 06-04-2006 01:57 AM
Uploaded Banners Not Showing Neal Geek Advertising Banner System 1 04-07-2006 12:33 PM
Beta 1.01 uploaded The Geek Geek Article and Review System 0 08-30-2005 12:52 AM


All times are GMT. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.