The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Auto-Linker

Geek Auto-Linker GAL automatically links keywords that users type in posts to advertising hover pop-ups.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-14-2006, 12:03 AM
joh joh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 64
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default valid GAL entry

every time I try to put in key words, GAL say You must enter a comma seperated list of keywords for a valid GAL entry.

I put the dum little comma, I even try to put a space before the comma. am i missing something?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-2006, 12:25 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Is this in GARS or in the admincp of GAL ?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2006, 01:19 AM
joh joh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 64
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

it is GAL and no matter what I do this is all that it say.
Quote:
You must enter a comma seperated list of keywords for a valid GAL entry.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-14-2006, 12:38 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

hmmm.. I just replied to a PM of yours. Let me know if that issue is resolved and if not, Ill log in to take a look at both
Reply With Quote
  #5  
Old 10-14-2006, 01:53 PM
joh joh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 64
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Great, now it lets me enter the key words.
but when searching that category for that key word I get this.
nc, NC are the key words that i enter. I was hoping that people can our guys using the state or zip code. Let me know if I am asking too much of this program.

Reply With Quote
  #6  
Old 10-14-2006, 02:12 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I think thats a vB limitation. For one, I think you can ditch the comman during the search... vB will look for all occurences of nc regardless of capitalization just by searching for nc.
Secondly, vb usually will not index words less than 4 characters unless you change its settings. Therefore it wont find nc anyway. Finally, if you are using full text search, you would need to change the minimum character count in mysql to 2 in order for mysql to find nc. Saying that, its not a good idea as it can really bloat things up and slow down searches.

HTHs!
Reply With Quote
  #7  
Old 10-15-2006, 04:55 AM
joh joh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 64
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Ok, I understand that.
I just added the key word charleston.
and I now have a new error. every time I put any type of key word I get an error
Reply With Quote
  #8  
Old 10-15-2006, 05:52 AM
joh joh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 64
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Ok, I removed the key word and now at the begin of each post I get the auto linker. Take a look.
http://img136.imageshack.us/img136/6272/ed1zn2.png
Reply With Quote
  #9  
Old 10-15-2006, 06:53 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

GAL wont have caused the invalid URL error, that will be something else most likely with GARS configuration.

Do you have the word Hi GALed? Or do you have a blank GAL 'ed? Or an HTML tntity liek <strong>?
Reply With Quote
  #10  
Old 10-15-2006, 04:08 PM
joh joh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 64
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

no I do not, well not that I could see.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Entry Column RaceJunkie Geek Auto-Linker 1 02-04-2008 04:52 PM
Making a new entry.. gldtn Geek Auto-Linker 7 01-29-2008 10:48 PM
using INDENT not valid for vbadvanced nymyth Geek Article and Review System 7 07-03-2007 10:06 PM
What is the userid entry for? Brent Geek Advertising Banner System 2 02-13-2006 10:53 PM
Valid XHTML for Geek Products? KTBleeding Lizard Lounge 16 08-27-2005 08:16 AM


All times are GMT. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.