The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-03-2006, 07:45 PM
soultrader soultrader is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 97
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Issue with Header Image

For some reason I am no longer able to change my header image. Instead I get a nasty image that looks like this:



How can i fix this problem? Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2006, 08:43 PM
soultrader soultrader is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 97
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

It seems like the path is correct but the module articles is not reading the correct path. Instead it is taking me to the folder for links directory.

Can anyone help me? thank you
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2006, 10:00 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Did you copy the type? Or the articles over? Is it just left over from being assigned to a different default image? Make sure that you have permissions to upload a header image... then you can edit it.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-03-2006, 10:03 PM
soultrader soultrader is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 97
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I didnt copy or due any changes. It just stopped working all of a sudden. The permissions is set perfectly.

Would you able to look into my account? I can give you a test admin account.

Note: I noticed that short articles do not create this problem. I tried posting an article of 1000 words and it will cause this problem.

Last edited by soultrader; 10-04-2006 at 12:04 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-2006, 08:04 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

That shouldnt make any difference. PM me admincp url and account and ill check into it
Reply With Quote
  #6  
Old 10-04-2006, 05:49 PM
soultrader soultrader is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 97
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Sent you pm. Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Header Image creating new folder when uploading image Columbo Geek Article and Review System 1 10-22-2008 07:22 AM
Header Issue WhatChaMissin Geek Article and Review System 3 04-14-2008 12:26 AM
Another image issue indie Geek Article and Review System 2 03-04-2007 12:43 PM
Yet another image issue... Kingster Geek Article and Review System 9 01-02-2007 08:40 AM
Image upload issue autopia Geek Article and Review System 28 12-23-2006 07:41 PM


All times are GMT. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.