The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Advertising Banner System

Geek Advertising Banner System GAB is a highly configurable banner management system for vBulletin.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-20-2006, 04:42 PM
MotMann MotMann is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 161
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Can't open the zip file

Hi.

i bought the Version

C3b - Release Candidate 3b (vb3.6 support)

but if i download the file, i can't open the file. I think, it's a zip file?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-20-2006, 04:42 PM
benj benj is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 166
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

right click > open with > win zip
Reply With Quote
  #3  
Old 08-20-2006, 04:44 PM
MotMann MotMann is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 161
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

sorry.. i don't use windows *and happy about that *

Ofcourse, i can open .zip files, but that one must be a special one, maybe only for windows?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-20-2006, 04:46 PM
benj benj is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 166
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

no i think its just because theres no extension try adding .zip to the end
Reply With Quote
  #5  
Old 08-20-2006, 04:48 PM
MotMann MotMann is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 161
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

The File is just 80 kb big.

I Think it's a mistakes?

An i have ad .zip.. but it's not working
Reply With Quote
  #6  
Old 08-20-2006, 05:00 PM
allsoppg allsoppg is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 20
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder 
Default

i had this problem yesterday

it worked fine in IE but not firefox
Reply With Quote
  #7  
Old 08-20-2006, 05:00 PM
benj benj is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 166
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

see not being on a pc i dont know how to do it but if you can make your file browser show extenstions and then add .zip it will work
Reply With Quote
  #8  
Old 08-20-2006, 05:34 PM
MotMann MotMann is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 161
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by allsoppg
i had this problem yesterday

it worked fine in IE but not firefox
Hä? Why is that so? A zip file is a zip file and works with all browsers. I don't use IE and i have no problems to open a zip file before.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-20-2006, 05:42 PM
MotMann MotMann is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 161
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

No way.... also with IE.

What that for a site it is, that i have some problems to download a file? Must I bought me a windows PC, that i can use the files from these side? *nono.. *

A download MUST work with all browsers and all operationsystems.

I'm still waiting

Last edited by MotMann; 08-20-2006 at 05:48 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 08-21-2006, 08:47 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I just checked your download from here (downloaded from your DL area). Its working fine here. Package is 80k and processed as a zip. Then again Im using IE but I would have expected that a DL of a ZIP type would respond the same no matter what OS you were using. Did you try renaming as a zip?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open in same window? Nathan2006 Geek Auto-Linker 2 02-10-2007 02:56 PM
shipping by zip code joh GeekMart 3 11-27-2006 07:40 AM
please use a more generic zip tool sross Geek Article and Review System 3 10-22-2006 10:47 AM
File upload error, max file size reached.... LLIFE Geek Article and Review System 3 01-11-2006 05:35 PM
File upload file type question..... LLIFE Geek Article and Review System 1 01-11-2006 05:24 PM


All times are GMT. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.