The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-25-2006, 08:16 PM
Erik Erik is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Question variable to display current page name?

Hey,

I was wondering if there is a variable I could use to write out the current page name as used in "BREAK=This is the page name"

I'd love to be able to use that to change the pagetitle, metas, H1 tags etc.. for my onpage seo.

TIA
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2006, 09:35 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Not as easily accessible as it could be. Ill add it as a feature request
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2006, 01:50 PM
Erik Erik is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

It would be a great feature, when you have a multipage article like it is now you have to do onpage seo for your title keywords on all the seperate pages and try to work your keywords into each page, if there was a pagename variable you could use that as the title tag and metas except on the first page and be able to have each seperate page be ranked for a different keyword based on the pagename.

How complex would it be? I was thinking of getting a custom plugin done if it's possible without major rewrites of gars, wouldn't it be possible to just stick the current pagename into a global variable that I could write out where needed? that's all I'd need.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2006, 01:51 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

not sure, regardless Ill make it an avalible variable
Reply With Quote
  #5  
Old 07-26-2006, 04:42 PM
Erik Erik is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Sweet, thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacement variable gldtn Geek Article and Review System 1 03-14-2008 04:17 PM
How can I display stats on Glossary page? Rainyleaves Geek Auto-Linker 1 01-31-2008 05:16 PM
which variable is byline magnaromagna Geek Article and Review System 1 12-24-2006 11:37 AM
misc probs with second page display acers Geek Article and Review System 2 04-21-2006 06:44 AM
Replacement Variable Manager troubles. RBasil Geek Auto-Linker 3 11-28-2005 09:07 AM


All times are GMT. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.