The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Auto-Linker

Geek Auto-Linker GAL automatically links keywords that users type in posts to advertising hover pop-ups.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-09-2005, 03:26 AM
kihon kata kihon kata is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 38
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default The little icon is 2x

Little link icon that is in the new links system will sometimes(not all the time) showing up 2x on links. Why would this be?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2005, 06:23 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

This happened with another member who found out that they had the entry in twice. Can you check you dont have double entries?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-09-2005, 07:44 AM
Fleabag's Avatar
Fleabag Fleabag is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 167
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

That was how I fixed it for me.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2005, 01:09 PM
kihon kata kihon kata is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 38
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

where would I look for these double entries?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-09-2005, 05:44 PM
Fleabag's Avatar
Fleabag Fleabag is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 167
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

vB ACP > Geek Auto Linker > Display
Reply With Quote
  #6  
Old 11-09-2005, 05:51 PM
kihon kata kihon kata is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 38
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

No duplicates in there. Altho, I do have mod and moderator for words. Would that effect it?
Reply With Quote
  #7  
Old 11-09-2005, 05:57 PM
Fleabag's Avatar
Fleabag Fleabag is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 167
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Yeah that'll be it. No workaround as far as I know sorry.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-09-2005, 06:24 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

have moderator as a lower ordinal. If both are for the same result, put them in the same item (i.e. keyword: moderator,mod)

The odinal seems semi tempermental depending on your version of PHP though
Reply With Quote
  #9  
Old 11-09-2005, 06:25 PM
Fleabag's Avatar
Fleabag Fleabag is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 167
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

All of a sudden I seem to understand what ordinal means lol .
Reply With Quote
  #10  
Old 11-09-2005, 06:39 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

hehe. I seriously need to drop that word from my vocab. I keep forgetting its a dorky coding word left over from my application coding days

Ordinal = Order!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
icon rss in each forum magnaromagna Geek Article and Review System 2 02-13-2007 07:19 PM
Is there suppose to be an icon for New Page? JohnBee Geek Article and Review System 2 11-23-2006 05:10 PM
Read More icon The Geek Geek Article and Review System 5 12-05-2005 01:59 PM
Nifty icon gets squished with bullets bob Geek Auto-Linker 1 11-17-2005 03:42 AM
Icon in hyperlink cpmike Geek Auto-Linker 1 11-07-2005 03:13 PM


All times are GMT. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.