The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Advertising Banner System

Geek Advertising Banner System GAB is a highly configurable banner management system for vBulletin.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 11-07-2006, 05:42 AM
Loco's Avatar
Loco Loco is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

okay, next question..
I set up a new banner , can I then place $GAB_ads[1] under $navbar in forumhome ?

thanks
__________________
-----==== Check out The Best Forum Ever! & my new biz Sheley Enterprises =====-----
I offer contract work marketing and modifying forums, let me know if you have any questions.
Reply With Quote
  #22  
Old 11-08-2006, 02:08 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Yup, as long as $GAB_ads[1] is defined in your Master Script (or forumdisplay if it overrides it)
Reply With Quote
  #23  
Old 11-08-2006, 02:24 AM
Loco's Avatar
Loco Loco is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

hmm, its set to "all scripts"
can you check this out I've been placing gab_[5] cuz 5 is the ID i see ?
I'm not exactly sure

PHP Code:
>> START SETTINGS -------
removed by me 
__________________
-----==== Check out The Best Forum Ever! & my new biz Sheley Enterprises =====-----
I offer contract work marketing and modifying forums, let me know if you have any questions.

Last edited by Loco; 11-16-2006 at 10:21 PM..
Reply With Quote
  #24  
Old 11-08-2006, 02:30 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I havent combed through it totally yet... however at first glance, your banners are not active. Edit the entries via admincp-> gab ->banners->(each banner ) and set the Active to 'yes'
Reply With Quote
  #25  
Old 11-10-2006, 12:20 AM
Loco's Avatar
Loco Loco is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

man, I just don't understand the banners,, what ones to make a different [1] [2] number
is there a "how to use GAB for dummies" book out ?
__________________
-----==== Check out The Best Forum Ever! & my new biz Sheley Enterprises =====-----
I offer contract work marketing and modifying forums, let me know if you have any questions.
Reply With Quote
  #26  
Old 11-10-2006, 05:36 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

There is an old setup movie around here somewhere, but Im not sure if that is what you are after.

the x in $GAB_ads[x] is defined by your script. In 99.999% of cases, it is defined in your Master script. If you edit it, you will see a list of 9 $GAB_ads[x] with a select box next to it. The select box defines which billboard configruation is assigned to the $GAB_ads[x] variable.

HTHs
Reply With Quote
  #27  
Old 11-10-2006, 10:19 PM
Loco's Avatar
Loco Loco is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I seen the move about GAB , and was able to watch half of it last night b4 I had to go.. I'll watch it a few more times and read the other threads
__________________
-----==== Check out The Best Forum Ever! & my new biz Sheley Enterprises =====-----
I offer contract work marketing and modifying forums, let me know if you have any questions.
Reply With Quote
  #28  
Old 11-16-2006, 10:20 PM
Loco's Avatar
Loco Loco is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

okay, I'm trying to add a banner add to the header group,, and I think I've set it all up correct.. I can see the banner in the acp.. like this pic..

af.jpg

PHP Code:
GAB directory looks valid and I can write to it
here is the debug.
I set it up just like the other banners.
__________________
-----==== Check out The Best Forum Ever! & my new biz Sheley Enterprises =====-----
I offer contract work marketing and modifying forums, let me know if you have any questions.

Last edited by Loco; 11-18-2006 at 07:45 AM..
Reply With Quote
  #29  
Old 11-17-2006, 09:55 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

The problem is that your billboard has 1 ad in it that pulls HTML ads. If you want to randomly swap between image ads and html ads, you will want to add another ad to the billboard. Then set the new ad to pull images. You will also want to change the billboards settings to randomly pull from one of the ads below.

The problem with this method is that it randomly picks which ad block to show. THen it pulls the ads based on their frequency. In other words, lets say you have 30 image ads and 1 google ad with the above set up... GAB will pick to show the images 50% of the time and the adsense 50% of the time which can be somewhat undesirable.
Reply With Quote
  #30  
Old 11-18-2006, 07:47 AM
Loco's Avatar
Loco Loco is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 132
Geek Article and Review System License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

okay thank you.. would you by chance have a setup fee if I had 4-5 placements and about 20 different ads ?
__________________
-----==== Check out The Best Forum Ever! & my new biz Sheley Enterprises =====-----
I offer contract work marketing and modifying forums, let me know if you have any questions.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTML/Adsense & Image ads gldtn Geek Advertising Banner System 1 02-24-2008 07:46 AM
HTML Adsense Ads KenDude Geek Advertising Banner System 6 02-07-2008 09:11 PM
BUG: HTML ads not tracking clicks KenDude Geek Advertising Banner System 3 05-08-2007 08:08 PM
Google Ads Module request for GARS ziG Geek Article and Review System 3 11-16-2006 09:54 AM
HTML banner ads not being tracked kidmercury Geek Advertising Banner System 1 10-05-2006 10:34 PM


All times are GMT. The time now is 07:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.