The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Auto-Linker

Geek Auto-Linker GAL automatically links keywords that users type in posts to advertising hover pop-ups.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-16-2005, 10:05 PM
TTG TTG is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 18
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Gal links

None of the Gal links seem to use the CSS code colors and text decoration ( underline / dotted etc )I've set ?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2005, 09:06 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Hmmm... just check something for me.

Change the CSS entires from gal to DEF like this:

Code:
a.gal:link	{
	text-decoration: none;
    border-bottom: 1px dotted #016798;
    color : #016798;
    padding-bottom: 0px
}
a.gal:visited {
	text-decoration: none;
    border-bottom: 1px dotted #016798;
    color : #016798; padding-bottom: 0px
}
a.gal:hover {
	text-decoration: underline;
    border-bottom: 0px dotted #F8BF24;
    color : #016798; padding-bottom: 0px
}
to

Code:
a.DEF:link	{
	text-decoration: none;
    border-bottom: 1px dotted #016798;
    color : #016798;
    padding-bottom: 0px
}
a.DEF:visited {
	text-decoration: none;
    border-bottom: 1px dotted #016798;
    color : #016798; padding-bottom: 0px
}
a.DEF:hover {
	text-decoration: underline;
    border-bottom: 0px dotted #F8BF24;
    color : #016798; padding-bottom: 0px
}
And let me know. I think I know what the problem is
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2005, 11:15 AM
TTG TTG is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 18
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Now whenever I make a test link all link messages are transparent and if I add another test link and refresh .. all linked messages fail to work and link underline disappears!?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GAL links not showing up Ncturnal Geek Auto-Linker 7 08-16-2008 01:25 AM
Links only showing once in GAL Azhria Lilu Geek Auto-Linker 10 07-27-2008 05:27 PM
GAL: Too many highlighted links Marcel Geek Auto-Linker 1 06-11-2008 04:09 PM
GAL links only in articles, possible? mushrom Geek Auto-Linker 1 05-19-2008 05:57 PM
Can I remove the links in GAL? bob Geek Auto-Linker 18 11-15-2005 07:55 AM


All times are GMT. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.