The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-19-2006, 05:15 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default different phrases for Top X module Heading

Ok, I hope I can explain this well enough.

I'd like to use the Top X module and use the "top read" part of that module for a couple of my forums, but I would like the phrase for the title of the module to be different in each forum. For example, one forum module title might read 50 most popular articles - another forum might just read Top read articles - is there any way of achieving this? I have tried a few ways but can't seem to find where I would change things. Looked in the templates and even tried duplicating the module, but no luck.

Thanks for any help.

Clancy
Reply With Quote
  #2  
Old 11-19-2006, 07:41 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

You could make copys of the files themselves and tweak them to do that. You would only need to tweak the one in the display folder.

HTHs
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2006, 12:50 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by The Geek
You could make copys of the files themselves and tweak them to do that. You would only need to tweak the one in the display folder.

HTHs
Thanks Geek

Ok, that's what I tried before. My confusion came in the tweaking. I'm guessing the changes would need to be made somewhere in the code below. Is that right?

PHP Code:
$custom_top_based = array('1'=>$vbphrase['GARS_top_read'], '2'=> $vbphrase['GARS_top_active'], '3'=> $vbphrase['GARS_top_latest']);

        switch (
$settings['based'])
        {
            case 
1:
                
$phrase $vbphrase['GARS_top_read_x'];
                break;
            case 
2:
                
$phrase $vbphrase['GARS_top_active_x'];
                break;
            default:
                
$phrase $vbphrase['GARS_top_latest_x']; 
Could you just tell me the phrases I would need to change. Is it the the 'GARS_top_read' or the 'GARS_top_read_x' or both of those... and also, if I change the phrase, would I then need to go and manually set up a new phrase in the vB CP?

Thanks for any advice.

Clancy
Reply With Quote
  #4  
Old 11-20-2006, 09:23 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

It depends on your settings, they say top read, active and latest respectively. Just hard code in the text you want there
Reply With Quote
  #5  
Old 11-20-2006, 10:24 AM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

I think must be missing something. I've made copies of the top.php files in the display, settings, persist and persistsetting folders. I renamed them all top_copy and registered the module... but no matter how I set it, I only am able to get the latest 5 threads from the forum I am in. What am I doing wrong?

Thanks for any help.

Clancy
Reply With Quote
  #6  
Old 11-20-2006, 12:11 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

You mean once you add them to a module set and edit their settings, its only pulling 5? I assume you have more than that to pull from?
Reply With Quote
  #7  
Old 11-20-2006, 12:43 PM
tamborinegal tamborinegal is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder 
Default

Hmm, that's strange, I went back and now it seems to be working ok. How odd.

Thanks for you help!

Clancy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to show the header image in top x module ? stckhlm Geek Article and Review System 0 12-27-2009 12:04 PM
Top Rated Module Morgan Add-ons 0 04-20-2009 08:37 PM
Top Rated Module The Geek Add-ons 28 11-06-2007 02:31 AM
Small Change in TOP Module Lizard King Geek Article and Review System 3 02-02-2007 09:37 AM
About TOP X module Metal Geek Article and Review System 7 11-16-2006 02:31 PM


All times are GMT. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.