The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-20-2006, 08:38 AM
SRH's Avatar
SRH SRH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Geek Article and Review System License Holder 
Default Header image - Vb post icons

Is its possible for GARS to automatically pull the vb post icons as "header image". It would make my life so much easier.

Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2006, 01:12 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

I guess. Just disable header images across the board, and replace the header image HTML in the GARS_threadbit with

Code:
  <td class="alt2"><if condition="$show['threadicon']"><img src="$thread[threadiconpath]" alt="$thread[threadicontitle]" border="0" /><else />&nbsp;</if></td>
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2006, 04:32 PM
SRH's Avatar
SRH SRH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Geek Article and Review System License Holder 
Default

Nice, but could you be a bit more specific about GARS_threadbit thing (i'm no geek)

BTW im running version 1.01

edit: Found the GARS_threadbit, but i dont know what to look for?

Last edited by SRH; 06-20-2006 at 06:27 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 06-20-2006, 06:18 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

in GARS_threadbit try changing

PHP Code:
        <if condition="$thread['header_image']">
            <
a href="showthread.php?$session[sessionurl]t=$thread[threadid]$thread[highlight]"><img src="$thread[header_image]" border="0" style="border: 2px #000000;padding:2px;" alt="" /></a>
        <else />
            &
nbsp;
        </if> 
to

PHP Code:
        <if condition="$thread[threadiconpath]">
            <
a href="showthread.php?$session[sessionurl]t=$thread[threadid]$thread[highlight]"><img src="$thread[threadiconpath]" alt="$thread[threadicontitle]" border="0" /></a>
        <else />
            &
nbsp;
        </if> 
Reply With Quote
  #5  
Old 06-20-2006, 06:59 PM
SRH's Avatar
SRH SRH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Geek Article and Review System License Holder 
Default

I have just tried editing, but it stills shows geek/gars/images/types/3/default.jpg instead of a posticon
Reply With Quote
  #6  
Old 06-20-2006, 07:25 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

on the forumdisplay page?
Reply With Quote
  #7  
Old 06-20-2006, 08:17 PM
SRH's Avatar
SRH SRH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Geek Article and Review System License Holder 
Default

Ups no, that must be showthread.php

only active templates i have atm is GARS_pb and GARS_comment
Reply With Quote
  #8  
Old 06-21-2006, 02:57 PM
SRH's Avatar
SRH SRH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Geek Article and Review System License Holder 
Default

please
Reply With Quote
  #9  
Old 06-21-2006, 04:02 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

guess you could change (in GARS_pb)

PHP Code:
        <if condition="$post['GARS_header_image']">
            <
div style="float:$stylevar[left];">
             
$post[GARS_pre_header_image]<img src="$post[GARS_header_image]" border="0" alt="$post[title]" />$post[GARS_post_header_image]
         </
div>
        </if> 
to

PHP Code:
        <if condition="$show['messageicon']">
            <
div style="float:$stylevar[left];">
             <
img class="inlineimg" src="$post[iconpath]" alt="$post[icontitle]" border="0" />
         </
div>
        </if> 
Reply With Quote
  #10  
Old 06-21-2006, 04:24 PM
SRH's Avatar
SRH SRH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 23
Geek Article and Review System License Holder 
Default

That did the trick, thanks a million...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Header Image creating new folder when uploading image Columbo Geek Article and Review System 1 10-22-2008 08:22 AM
Header image change in post edit!! Asasi Geek Article and Review System 4 09-20-2006 12:59 PM
Post icons Bashy Geek Article and Review System 1 07-01-2006 08:09 PM
GARS header image from url/Post Award Hack integration Ramses Geek Article and Review System 2 01-11-2006 06:46 PM
Banner in header and then one after first post? Brent Geek Advertising Banner System 4 12-21-2005 07:01 AM


All times are GMT. The time now is 11:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.