The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-06-2006, 02:02 PM
Ramses Ramses is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 265
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default some curious bugs?

1. On my Reviews Forum if there are a special number of comments (maybe around 20) the last comment is shown on my cmps latest threads page, but if a registered user is clicking to the thread he can not see the last comment.
For the administrator it is visible.
I use for comments the normal postbit template and don't want to change it.
2. Uploading of a header image is only working with firefox, internet explorer ist not possible.
3. If I change only a header image of an old review it is shown automaticly as featured review.

I tried to reinstall GARS but doesn't helped only needed to translate the phrases again Would be a suggestion to make GARS not loosing the translated phrases if reinstall the product. Thank you.

B.t.w. it would be an advantage if links would be visible on this forum here, f.e. underlined or coloured it's not easy to recognize it.

Last edited by Ramses; 02-06-2006 at 02:04 PM..
Reply With Quote
  #2  
Old 02-06-2006, 05:07 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

?? What version are you using? The latest? Have you tried uploading an image here in the testing zone?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-06-2006, 06:00 PM
Ramses Ramses is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 265
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

The latest version downloaded a week before GARS1.0c.
Here image uploading is working, but thats no help for me.
Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2006, 07:48 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

it doesnt make sense that an image would upload in FF and not IE. Especially if it uploads fine here (same code after all). can you PM me a url to a forum and a test account that can upload?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-23-2006, 12:20 PM
Ramses Ramses is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 265
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

One more bug (or a feature? ), on the first posting of a review there is a reply button instead of the quote button, but it does quote.
And b.t.w. I pm'd you before more than 1 week a testing account, thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-23-2006, 05:07 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

ACK (on both counts).

You are right. Im not sure when that happened as I remember coding around the quote (Its silly to quote the entire freaking article).

Sorry about the missed PM. Im on it.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-23-2006, 07:13 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Ok, lets see if I have it all

1- Images dont upload in IE but they do in FF. I cant reproduce on your site. I seem to have uploaded fine.
2- Clicking latest topic on portal doesnt show you last comment. I cant duplicate this. It doesnt look like the article pages show in latest topics maybe?
3- Editing article resets the feature till date. Confirmed. Will fix in next release.
4- Clicking reply gives you a reply with quote. Confirmed. Will fix.
5- The topx and Featured modules do not use forum permissions. Confirmed (well, I kind of knew that). Ill look into a fix for that.

Did I get it all?

Thanks
Reply With Quote
  #8  
Old 02-23-2006, 07:36 PM
Ramses Ramses is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 265
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by The Geek
Ok, lets see if I have it all

1- Images dont upload in IE but they do in FF. I cant reproduce on your site. I seem to have uploaded fine.
2- Clicking latest topic on portal doesnt show you last comment. I cant duplicate this. It doesnt look like the article pages show in latest topics maybe?
3- Editing article resets the feature till date. Confirmed. Will fix in next release.
4- Clicking reply gives you a reply with quote. Confirmed. Will fix.
5- The topx and Featured modules do not use forum permissions. Confirmed (well, I kind of knew that). Ill look into a fix for that.

Did I get it all?

Thanks
Ok, see you on my board
To 1.) Need to say it's very curious and I really don't understand this, sometimes it is possible with IE but the most time not
Now I tried it's working. Never mind, so far I have Firefox it's no problem. I think it may have to do with the secret agents and the bananas * lol
To 2.) It is only if there is a thread with already a lot of comments (maybe around 20)

Thanks for your support Geek
Reply With Quote
  #9  
Old 02-23-2006, 07:39 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

np. If you can PM me a link and what I need to look for I can check out #2 easier

Thanks
Reply With Quote
  #10  
Old 02-23-2006, 08:32 PM
Ramses Ramses is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 265
Geek Article and Review System License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Ok, I pm'd you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just curious - average read %? Tigratrus Geek Gazette 0 12-12-2007 04:34 PM
Two possible bugs Tigratrus GeekMart 3 04-13-2007 05:11 PM
some more bugs joh Geek Advertising Banner System 2 10-09-2006 01:42 PM
lots of bugs... acers Geek Article and Review System 13 08-04-2006 09:05 AM
a few bugs in 4.65 bhuwan Geek Auto-Linker 3 12-27-2005 04:55 PM


All times are GMT. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.