The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Advertising Banner System

Geek Advertising Banner System GAB is a highly configurable banner management system for vBulletin.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-23-2006, 10:30 AM
shepherd-girl shepherd-girl is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Advertising Banner License Holder 
Default New and thick, need some real help!

Ok I got it yesterday and a brilliant person (Lizard King) installed it for me.
Now I have tried for a while, and to be honest, a person like me, its hard to understand, not being english is not helping either.
I have read the READ ME! file and have had a look here but still dont understand it.

What I dont understand is how to get it up or what to add where.
I added $GAB_ads[0] in the footer, and almost all things is set to yes to show, but still nothing is coming up, I did add one banner to see.

I am lost, please help me.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2006, 06:27 AM
gldtn gldtn is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Massachusetts, USA
Posts: 122
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder 
Default

You seem to be on the right path..

So make sure that the AD is active, the Category is IN is ACTIVE and all SCRIPTS and FORUMS in that category is all active.

If it still not showing reveal to us the DEBUG output!

Good luck

PS: what language you speak by the way?
__________________
http://www.braziltourism.org/
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2006, 06:03 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

gldtn most likely nailed the problem. GAB simply has too many nooks and cranny for settings that enable and disable ads which is one area Im totally reworking.

If you check those items and are still having difficulty, let me know!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-25-2006, 02:13 PM
shepherd-girl shepherd-girl is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Ok my dear helper helped me out but now I dont understand how I can show more then 2 banners.

I have 4 banners, but only want them to show up on one place at the bottom of the forum page, but only 2 banner keeps showing up at the time, if I delete one, then the 3rd and first only shows up. never 4 banners.

Like I have 4 banners installed, with link to banner , url and all activa, but all dont show up in different times of refreshing the page, only 2 of them...
Reply With Quote
  #5  
Old 01-25-2006, 03:28 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

if you pm me an admincp url and account ill check it out for you
Reply With Quote
  #6  
Old 02-04-2006, 02:59 PM
shepherd-girl shepherd-girl is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Ok will do thanks..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can links point to "real URL" as opposed to .../autolink.php?id=1... JustaQuestion Geek Auto-Linker 1 09-28-2009 02:52 PM


All times are GMT. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.