The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
This is an HTML example. Isn't it just wonderful?!?!
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-29-2009, 08:32 PM
MasterMind's Avatar
MasterMind MasterMind is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 12
Geek Article and Review System License Holder 
Exclamation Missing Modules

I recently moved my forum to another domain and noticed things were still pointing to the old domain so i truncated my datastore table (which fixed the problem). Now all my GARS settings are gone! Everything! All settings, types and modules.

The thing that really annoys me is the modules. I still have the cache files in the cache folder, but it's not reading them. I know its not a permissions problem because i checked and GARS didnt complain that it cant write to the folder.

How do i get back my modules or at the very least put the default modules back?
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2009, 05:34 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

If you truncated the datastore table, then all the information pertaining to GARS there is gone. Sounds like you might need to set up the modules again. Before deleting any modules, try just saving them via the ACP and that might restore the information that was lost.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2009, 02:12 AM
MasterMind's Avatar
MasterMind MasterMind is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 12
Geek Article and Review System License Holder 
Default

I didnt delete any modules. When i truncated the datastore all the modules disappeared.

I still have a database backup of the old datastore, but if i restore it, it will re-introduce a huge amount of problems that caused me to truncate the datastore in the first place.

The file cache with all the GARS information is still there though. Is there any way to import the information from the cache files to the datastore?
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 12-10-2009, 05:40 AM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Nope, there is nothing to change the cache files into datastore entries. You might try entering into the datastore table the GARS_settings and GARS_modcache rows from the backup and then check this thread and see if that helps.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #5  
Old 12-10-2009, 07:12 AM
MasterMind's Avatar
MasterMind MasterMind is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 12
Geek Article and Review System License Holder 
Default

I restored those fields from the backup and modules still are not displaying (no registered modules appear).

Edit: Nevermind, today the modules are displaying properly again. I'm not sure why either, i didnt change anything.
__________________

Last edited by MasterMind; 12-11-2009 at 09:49 PM..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After upgrading from vBulletin 3.7 to 3.8.3 modules are missing Lagaf Geek Gazette 1 07-11-2009 01:43 AM
missing phrase robert_2004 GeekMart 0 09-07-2006 05:24 AM
synopsis missing acers Geek Article and Review System 1 06-06-2006 08:12 AM
Synopsis Missing - Thread information missing Lizard King Geek Article and Review System 2 01-07-2006 09:07 PM
I'm I missing something? Crow Geek Article and Review System 5 09-26-2005 10:19 PM


All times are GMT. The time now is 10:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.