The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-10-2009, 04:39 PM
stckhlm stckhlm is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 54
Geek Article and Review System License Holder 
Question AdminCP Problem



As you can see through above picture, there is no settings section for some modules of GARS in my AdminCP. (Settings table (Ayarlar) doesnt show the content)

Above screenshot is belong to Published By module. I have this problem for some other modules too.

Can someone please help me to solve this problem ?

Regards...
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2009, 04:10 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

What are the names of the PHP files for these modules? When you go to add a module, the drop down menu contains the title and the name of the PHP files.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2009, 08:17 PM
stckhlm stckhlm is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 54
Geek Article and Review System License Holder 
Default

I use original Published By module which use GARS_mod_container, GARS_userinfo templates and userinfo.php as the module file.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-17-2009, 04:24 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

The userinfo.php module currently does not have any settings. If you want to get rid of the mod container from the output, untested, but try editing the /geek/gars/mods/display/userinfo.php file.

Find this:
Code:
eval('$output .= "' . fetch_template('GARS_mod_container') . '";');
Replace with this:
Code:
$output .= '<table>' . $bits . '</table>';
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #5  
Old 02-02-2009, 01:24 PM
stckhlm stckhlm is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 54
Geek Article and Review System License Holder 
Question

Original Custom Module : (Picture-1)


Modified Custom Module : (Picture-2)


I've registered a new module as custom fields2 with below options.
Title : Custom Fields2
Module File : custom_fields2.php
Templates to Cache : GARS_custom_container,GARS_custom_row2,GARS_custom _date,GARS_custom_input,GARS_custom_text,GARS_cust om_textarea,GARS_custom_thumbnail

I've copied the custom_fields.php and re-uploaded it with custom_fields2.php name (i've also changed the contented as mentioned below) into geek/gars/mods/display folder.

I've changed $deftemplate = "GARS_custom_thumb_row"; line in custom_fields2.php to $deftemplate = "GARS_custom_thumb_row2"; to get the result of Picture-2.

But i do have same problem as i mentioned in my first post. There is no settings/options screen as shown on below picture.



You may wonder why i do like this. Its because for some sections of my forum, i do need the same style/design as on Picture-1 and for some others i need as on Picture-2. And to get the Picture-2 style, i did this change...

Last edited by stckhlm; 02-02-2009 at 04:57 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 02-05-2009, 04:47 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Not all modules have settings. If you want settings, you would need to look at the PHP files in the /geek/gars/mods sub-directories to see how settings are formed.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Admincp Demo Gasper Geek Advertising Banner System 1 11-17-2008 05:33 PM
Problem: I upgraded vB, now I don't see GAL in AdminCP...? themusicman Geek Auto-Linker 5 09-11-2008 05:47 PM
Gars on AdminCP psylocke Geek Article and Review System 2 03-07-2008 01:15 PM
AdminCP not showing... lilsalmon Geek Article and Review System 3 09-04-2007 03:07 PM
I cant see the many in ADMINCP wrang Geek Article and Review System 29 03-24-2007 11:32 AM


All times are GMT. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.