The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-13-2008, 06:35 AM
pixie pixie is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 190
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Well, no harm meant. After this fix here I don't get the error message anylonger, but the image still does not show up, as to be seen here on my site (first topic on top). The path to the image is correct in the source-code. Don't know, what's wrong.

I sent you my login-data yesterday. Hope you can fix this soon! Thanks.

Last edited by pixie; 01-13-2008 at 06:45 AM..
Reply With Quote
  #12  
Old 01-14-2008, 03:47 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Quote:
Originally Posted by gldtn View Post
Where is the upload not working on this? Morgan can you check to see if you can reproduce to upload picture while in ADMINCP » GARS »TYPES » Edit a type which you created or while creating the type try to Upload Default Pictures in the Header Image Info section. I get no errors what so ever, but the only way I can get the picture to show is if I specify and path manually even after the upload. So what I've been doing is FTPing the picture wanted and then adding the path to the setting.


Makes sense? thanks in advance Morgan!
Thanks, the more information, the better. Will check into it.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #13  
Old 01-15-2008, 04:48 PM
Morgan's Avatar
Morgan Morgan is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,255
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

@gldtn: I'm not seeing the issue here. If you want me to investigate on your site, PM or email me both FTP login information and admin level ACP access.

To others, please double check the paths/links set in the GARS settings, and look at the HTML source to check the links in IMG tags to the GARS images. One issue I encountered was where /forums was being added to the GARS image links, when it shouldn't have been there, i.e., GARS was working fine, but the link was wrong.
__________________
Please use the forums for support, feature requests, and similar such things. Support does not include custom code, custom template edits, or third-party modifications. PMs and emails to me should be for private information only, such as login information. If you PM or email me a support question, chances are good that I'll ignore it. Thanks.
While the work or play is on, it is a lot of fun if while you are doing one you don't constantly feel that you ought to be doing the other. -- Franklin Pierce Adams
Reply With Quote
  #14  
Old 01-15-2008, 06:11 PM
pixie pixie is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 190
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

With Morgans help I was able to figure out the problem's origin on my site:

In GARS settings edit:

Quote:
FULL URL to your default images folderthis can must be the full path (i.e. http://www.mysite.com/forum/geek/gars/images)
To:

Quote:
FULL URL to your default images folderthis can must be the full path (i.e. http://www.mysite.com/geek/gars/images)
This did the trick for me! Thanks again!!
Reply With Quote
  #15  
Old 03-16-2008, 11:57 AM
JD82 JD82 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Geek Article and Review System License Holder 
Default

The problem disappeared after an upgrade to PHP5/MySQL5.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Limit file upload size (Thumbnail to original image upload) -RL- Geek Article and Review System 1 03-24-2008 05:25 PM
Allowing image upload just for an review, but don't allow the galery daFish Geek Article and Review System 2 03-20-2008 05:35 PM
Gal Don't work for me RaceJunkie Geek Auto-Linker 1 02-03-2008 09:03 PM
Gars don?t Work (blank pages) MrD Geek Article and Review System 4 01-09-2008 01:39 PM
Upload headers don't showing Quisaz Haderach Geek Article and Review System 6 06-20-2007 06:06 PM


All times are GMT. The time now is 06:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.