The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Gazette

Geek Gazette GAZ is a community newsletter management system.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-14-2007, 12:38 PM
pixie pixie is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 190
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default Getting rid of vertical spaces between modules?

How to get rid of the offset between the forum headerlogo and the first module? In fact I'd love to remove the vertical spaces between all of the modules.

Possible? How?

Another issue is that no matter what date I set there is always January 1, 1970 showing up in the info modules. Why?

Thanks!

Last edited by pixie; 06-14-2007 at 12:44 PM..
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2007, 05:16 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Can you provide a screenshot?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-16-2007, 04:09 PM
pixie pixie is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 190
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Yes, here we go (please see attachment).

I'm talking about the spaces between the categories. I'd love these to line up with no space at all.
Attached Images
File Type: jpg spaces.jpg (15.3 KB, 5 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2007, 04:44 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Im out of town so I cant verify yet - however IIRC it would require a file change.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-19-2007, 02:35 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

As an FYI, next release has a hook called parsed_module_output where you could create a plugin to do this with the following code:

PHP Code:
$output .= $toutput;
$handledtrue
Reply With Quote
  #6  
Old 06-19-2007, 05:14 PM
pixie pixie is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 190
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Great news! Thanks!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to place a vertical banner in forum Collectors Geek Advertising Banner System 5 04-09-2009 03:03 AM
How to get rid of border soultrader Geek Article and Review System 5 01-11-2008 12:20 AM
Placing a vertical ad Bridges Geek Advertising Banner System 1 01-29-2007 04:44 PM
Testing the line spaces on forumdisplay Ramses Reviews 0 12-10-2006 07:50 AM
big spaces in custom field box benj Geek Article and Review System 2 09-13-2006 10:18 PM


All times are GMT. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.