The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Advertising Banner System

Geek Advertising Banner System GAB is a highly configurable banner management system for vBulletin.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-16-2006, 05:41 PM
atcNick atcNick is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 17
Geek Advertising Banner License Holder 
Default Can I put text right below a banner ad?

Is there a way to ad text directly below a banner ad?

I want to do this for a particular banner but I have this banner ad set to only show in one forum. So adding the text underneath $GAB_ads[0] in the template doesnt seem to work as the text will appear everywhere. I only want it to show up under the banner when it is displayed.

Thanks.

Nick
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2006, 05:44 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

You could use a template conditional. That would be the easiest. Something like:

<if condition="$ad[id]==(INSERT AD ID HERE)">here is some text</if>

HTHs
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2006, 06:58 PM
atcNick atcNick is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 17
Geek Advertising Banner License Holder 
Default

Do I add this in the template? I entered in the template and it doesnt seem to work. Is this the correct entry:

$GAB_ads[0]
<br>
<if condition="$ad[id]==(10)">here is some text</if>


10 is the ID of that banner ad
Reply With Quote
  #4  
Old 08-16-2006, 08:25 PM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

without the parentheses

<if condition="$ad[id]==10">here is some text</if>
Reply With Quote
  #5  
Old 08-17-2006, 03:51 AM
atcNick atcNick is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 17
Geek Advertising Banner License Holder 
Default

thats not working either.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-17-2006, 07:47 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

You sure you have the ad id right? Make sure its in the GAB_item_image template
Reply With Quote
  #7  
Old 08-17-2006, 01:20 PM
atcNick atcNick is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 17
Geek Advertising Banner License Holder 
Default

I had it in the wront template. That works. Thanks Geek.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to put $GAB_ads[x] in header ? cupra Geek Advertising Banner System 1 02-24-2009 11:16 PM
How do I wrap text around the user info box, and change the alignment of the text? ziggy Geek Article and Review System 1 03-12-2008 12:30 PM
Has anyone ever put together a Glossary GARS type? Tigratrus Geek Article and Review System 3 12-15-2006 12:46 PM
How to put image embaded in the text? ang2el Geek Article and Review System 1 11-04-2006 12:37 AM
Can I put Add on individual thread? ang2el Geek Advertising Banner System 1 05-05-2006 04:47 PM


All times are GMT. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.