The vB Geek

Go Back   The vB Geek > vB Geek Products > Geek Article and Review System

Geek Article and Review System GARS is the mega popular system for turning forums into articles, tutorials, or even reviews.

Advertisement
  Learn how to remove ads

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-25-2006, 04:22 AM
acers acers is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 84
Geek Article and Review System License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

btw just noticed.. if you don't enter anything(that is upload anything) into the "thumbnail field" but upload a image to the "URL Thumb" field and enter the target url, you won't get any custom field to show and on editing the article the fields shows blank as if nothing was entered..

see here -> http://www.thevbgeek.com/showthread....0217#post10217

(i think this is what is happening on my site also)



also, how about an option to delete a thumbnail once its stored without deleting the article?

Last edited by acers; 07-25-2006 at 04:28 AM..
Reply With Quote
  #12  
Old 07-25-2006, 07:24 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

huh. THanks for that Ill check it out.

An option to delete is a must I think.

THanks
Reply With Quote
  #13  
Old 08-04-2006, 02:27 AM
ziG ziG is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 24
Geek Article and Review System License Holder 
Default

i am having the same exact issues as acer. thumbnails are not showing up at all even though Ive followed every instruction for including the custom module, and upon editing the article it appears as if I never uploaded a thumbnail or entered a URL (although other custom modules i have added appear blank as well, including the byline and references module so i'm assuming this is just a normal thing?)
Reply With Quote
  #14  
Old 08-04-2006, 09:05 AM
The Geek's Avatar
The Geek The Geek is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6,717
Geek Article and Review System License Holder GeekMart License Holder Geek Auto-Linker Pro License Holder Geek Advertising Banner License Holder Geek Gazette License Holder 
Default

Can you see if running admincp:gars:tools:clean orphans helps? If not, can you try setting that forum to a normal forum... saving... then setting it back to the correct type. Im wondering if you have some articles without GARS entry points.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lots of help needed rockinaway Geek Gazette 10 02-02-2009 02:03 AM
Lots of gallery images ericguttormson Geek Article and Review System 2 07-28-2007 12:28 PM
lots of bugs :( abramelin Geek Article and Review System 7 12-06-2006 07:42 AM
Lots of problems ltaylor Geek Article and Review System 3 09-06-2006 09:29 PM
a few bugs in 4.65 bhuwan Geek Auto-Linker 3 12-27-2005 04:55 PM


All times are GMT. The time now is 11:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.