The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Installation instructions (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=576)

Stachel 11-19-2005 06:44 PM

Installation instructions
 
OK, I'm probably overlooking something basic.

I just purchased and downloaded and extract GARS RC2.

However, I don't see the installation instructions in what I downloaded!

Where are they hidden?

Stachel

gruchacz 11-19-2005 07:08 PM

http://www.thevbgeek.com/showpost.ph...87&postcount=1

Stachel 11-19-2005 10:05 PM

So it's just this easy?? :

1) Upload contents of the upload/forums folder to your forums (overwrite previous files)

2) Import the product-gars.xml file into your product manager (overwrite previous install).

3) Revert changed templates.



(Although for a first install, I don't need to revert, right? I never have understood what revert means. I'm sure it's something simple, but it seems like I might lose things because of it.)

Stachel

zoomforce 11-21-2005 11:35 PM

yes.. i just bought it to, but i would like some instructions.. i am a little nervous just winging it into my forum.

The Geek 11-22-2005 06:27 AM

Stachel pretty much has it in a nutshell. Remember, this is pre release material and technically should only be used on test boards.

Saying that, its a piece of cake to install and run and cant do anything to your board if it goes haywire anyway!

zoomforce 11-22-2005 06:28 AM

i got it working.. kinda thanks.

ernestdefoe 11-24-2005 05:41 AM

I am getting this error when trying to post a new tutorial.
Warning: persist_values(./geek/gal/includes/gal_class_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /geek/gars/includes/gars_class_core.php on line 1032

Fatal error: persist_values(): Failed opening required './geek/gal/includes/gal_class_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rnizan/public_html/motorazr/forum/geek/gars/includes/gars_class_core.php on line 1032

How can I fix this?

The Geek 11-24-2005 07:38 AM

Is this when uploading an image? Do you have geek/gars/images and its contents chmodded to 0777?

Thanks!

ernestdefoe 11-24-2005 04:06 PM

Edit- I got it working. Just disabled GAL and gallery and all is fine now.


All times are GMT. The time now is 02:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.