The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Display categories in columns? (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=5649)

LissaE 06-01-2010 11:21 PM

Display categories in columns?
 
I have my Gars setup for tutorials, and would like to know if it's possible to change how the categories display....I am willing to pay for custom coding if necessary but I do have a basic knowledge and can follow instructions really well lol

Basically I want it to go from looking like this:

http://www.amomentinscrap.com/images...Catdisplay.jpg

To this (mocked up example lol)....or something close to it:

http://www.amomentinscrap.com/images...splay-want.jpg

Actual category is here: http://www.amomentinscrap.com/forum/57-learning-moments

Is this possible?

**edit to add I found these instructions that will place them into columns as I would like....just not sure where to go from there to customise it as I'd like

Quote:

Via the ACP -> GARS -> Types check the following setting:
How many columns for subforums?
0 or blank for vB default



Morgan 06-05-2010 04:38 AM

You would make a new type via the ACP and set the column number you want for that type, plus any other settings you want, and then via the GARS settings you would assign that type to the Learning Moments forum. To get the exact layout you want, you would need to edit the forumhome_forumbit_level1_post template using a conditional such that if your members are on that specific page, then use the edits; otherwise use the default. Example:
Code:

<if condition="$forumid == X">
        edited content from forumhome_forumbit_level1_post here
<else />
        default content of forumhome_forumbit_level1_post here
</if>

Note that GARS makes the columns via the process_forum_list function in the gars_class_list.php file, so your edited content from the forumhome_forumbit_level1_post template should basically be the same as the default except for moving certain variables around to get the look you want.

LissaE 06-22-2010 12:09 AM

Morgan, thanx for the reply, and I'm sorry it took me so long to respond, I accidentally deleted the notification email and couldn't remember which forum I'd had a reply from LOL

I can probably get it looking how I want it to, how would I go about using a custom thumbnail though?

Morgan 06-24-2010 08:20 PM

One idea would be to use the ACP -> Forums & Moderators -> Forum Manager -> Edit Forum -> Prefix for Forum Status Images.

LissaE 06-25-2010 08:03 PM

Thanx, I'll have a go when I have a bit of time lol


All times are GMT. The time now is 10:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.