The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Customizing Header Images & Synopsis text?? (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=4949)

mikhailtech 01-20-2009 01:01 AM

Customizing Header Images & Synopsis text??
 
Hi,

I'm trying to set up a sort of "review preview" on the front page of my website: http://www.pcshoptalk.com/

I'm using this unofficial plugin for the front page: http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=1439

What I want to accomplish is a 100x100 header image followed by the "synopsis" text. I have a few questions:

1) When I go to header image and then upload an image, it then shows up subsequently as a selectable option whenever I create a new review. Since these header images will be new for each new review, I can see this becoming a bit of a problem once there are 100 or so reviews. Is there a way to have this header image be an image linked from an outside directory unrelated to gars? Will I have to do this via a custom field?

2) How do I get the synopsis text to show up on the front page only (the "latest reviews" snippet) and not inside the actual review?

3) Would it be easier to accomplish #1 and #2 via a custom field or two?

TIA!

EDIT: I'm trying to accomplish what's shown here under the "features" section at the top: http://www.tweak3d.net

Morgan 01-21-2009 04:46 PM

Sorry, but I'm not familiar with vBa CMPS or that module, so the only thing I can suggest is to either tweak the module to get it to do what you want or to write a new module, but from a cursory review, it looks like the module might already do what you want given the configurable variables in the PHP file that you can change.

mikhailtech 01-29-2009 12:44 AM

I'll see what I can do.

I have another problem though - my Synopsis won't show up. At all. My byline shows up, but synopsis doesn't. I have it enabled everywhere it should be. Is there something that would keep a synopsis from displaying?

Morgan 01-29-2009 06:20 PM

Not sure but try checking the ACP -> GARS -> Settings -> Maximum character count for displaying synopsis in forumdisplay and also the ACP -> GARS -> Types -> click the type -> Display preview/synopsis in threadbit.


All times are GMT. The time now is 06:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.