The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Header Image creating new folder when uploading image (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=4756)

Columbo 10-22-2008 06:16 AM

Header Image creating new folder when uploading image
 
I'm having a real strange problem uploading a header image with my article.

The path to the images, as I understand it is:
geek/gars/images/types/ and then in the types folder there are three other folders numbered 1,2 and 3.

(Example)

geek-> Gars-> images->types-> 1

When I upload an image, for some reason it creates a new "1" folder in the images folder.

(Example)

geek--> Gars-> images-> 1 along with the types folder also in the images folder.

The uploaded image file is located in geek->gars->images-> 1 and it is not being found in order to be displayed with the article. I get the dreaded red X.

If I check the path where it is trying to find the image it shows:
http://www.mysite.com/forum/geek/gar...omalocaris.jpg

In my GARS settings the FULL URL to your default images folder is:
http://www.mysite.com/forum/geek/gars/images

The absolute path to images is:
/home/mysite/www/forum/geek/gars/images (Actual site name replaced)

Any idea how to resolve this weird situation?

Columbo 10-22-2008 07:22 AM

Please ignore this post. I uninstalled and then reinstalled and it is uploading and displaying properly now.

Thanks.


All times are GMT. The time now is 06:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.