The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   $threadid not recognized? (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=4276)

lthanos 05-17-2008 11:03 AM

$threadid not recognized?
 
I have a code in my showthread templates in my normal forums, where the user can click and send this thread to a friend by email.

This is the code:

PHP Code:

<a href="sendmessage.php?$session[sessionurl]do=sendtofriend&amp;t=$threadid" rel="nofollow">$vbphrase[email_this_page]</a

Now, I have put this code in the GARS_pb template and the threadid variable isn't recognized, so the link that shows in the forum is like this:

PHP Code:

http://www.mysite.mmm/sendmessage.php?do=sendtofriend&t= 

Some help please?? This has only happened after I upgraded to the newest version of GARS. :(

Morgan 05-17-2008 11:08 AM

Try $threadinfo[threadid] instead of $threadid in your edit.

lthanos 05-17-2008 11:38 AM

I did, it didn't work either. Same result in the link, without the topic number id in the end.

I also tried to insert it in the Gars uerinfo template, so it appears with the user personal information in the block on the right, but with same result.

Morgan 05-17-2008 11:51 AM

Both $threadinfo and $post are globaled in the GARS process_postbit function, so you can try either $threadinfo[threadid] or $post[threadid] but if neither works then check whether it is the GARS_pb template to which you are adding the link, whether the additional link is through some other function, and if so backtrack to see if you need to global a variable.

lthanos 05-17-2008 11:59 AM

Ah, the $post[threadid] worked.

Many thanks for the immediate responses. :)


All times are GMT. The time now is 12:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.