The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Advertising Banner System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Banners not Showing (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=348)

Cecilia 10-21-2005 02:51 PM

Banners not Showing
 
K - Followed the troubleshooting instructions - all failed so last resort is to post here.
As requested here's the debug output.
Quote:

Settings
usergroups=
fieldtotoggle=1
field_value_yes=
usergroups_view=4,6,8,9,7,2,10,5,1,3,
max_width=
max_height=
server_path_to_banners=/home/xposure/public_html/geek/gab/images
media_extensions=
url_to_banners=geek/gab/images/
url_advertising=
url_turn_off_ads=
redirectpage=gab_redirect.php
cyclerate=4300
persist_throttle=3

frequency:
0=Low - 1
1=Medium - 2
2=High - 3
3=Mega Striesand Freaking High - 5

Templates:
0=Image Item - GAB_item_image
1=Flash Item - GAB_item_flash
2=Adsense item - GAB_custom_adsense
3=Custom item - GAB_custom_custom1
4=Standard Wrapper - GAB_wrapper_standard

Scripts
MASTER 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=2
0 'type'=1 'bannercount'= 'template'=4 'customtemplate'=0
1 'type'=1 'bannercount'= 'template'=0 'customtemplate'=0
showthread 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
forumdisplay 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
search 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
faq 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
private 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
usercp 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
index 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0
adv_index 'usemaster'=1 'isactive'=1 ads=0

Categories
1 'title'=Images - no tracking 'track_views'=0 'track_hits'=0 'template'=0 'ordinal'=5 'isactive'=1 'forums'=,1,2, 'scripts'=,showthread,forumdisplay,forumhome,searc h,faq,private,usercp,
2 'title'=Flash - no tracking 'track_views'=0 'track_hits'=0 'template'=0 'ordinal'=20 'isactive'=1 'forums'=,1,2, 'scripts'=,showthread,forumdisplay,forumhome,searc h,faq,private,usercp,
3 'title'=Images - tracking 'track_views'=1 'track_hits'=1 'template'=0 'ordinal'=10 'isactive'=1 'forums'=,1,2,3,4,5,6,7,8,13,9,10,11,12, 'scripts'=,showthread,forumdisplay,search,faq,priv ate,usercp,index,adv_index,
4 'title'=Flash - tracking 'track_views'=1 'track_hits'=1 'template'=1 'ordinal'=30 'isactive'=1 'forums'=,1,2, 'scripts'=,showthread,forumdisplay,forumhome,searc h,faq,private,usercp,
5 'title'=Unknown items 'track_views'=0 'track_hits'=0 'template'=1 'ordinal'=1 'isactive'=1 'forums'= 'scripts'=

Banners
1 'title'=Goddess Boutique 'startdate'=10.20.05 'enddate'=11.01.06 'img'=0/goddessbanner.gif 'max_views'=0 'max_hits'=0 'isactive'=1 'frequency'=2 'template'=0 'catid'=3

Listings
1 adv_index (0) - 0
1 adv_index (0) - 0
1 adv_index (0) - 0
1 faq (0) - 0
1 faq (0) - 0
1 faq (0) - 0
1 forumdisplay (12) - 0
1 forumdisplay (11) - 0
1 forumdisplay (10) - 0
1 forumdisplay (9) - 0
1 forumdisplay (13) - 0
1 forumdisplay (8) - 0
1 forumdisplay (7) - 0
1 forumdisplay (6) - 0
1 forumdisplay (5) - 0
1 forumdisplay (4) - 0
1 forumdisplay (3) - 0
1 forumdisplay (2) - 0
1 forumdisplay (1) - 0
1 forumdisplay (1) - 0
1 forumdisplay (2) - 0
1 forumdisplay (3) - 0
1 forumdisplay (4) - 0
1 forumdisplay (5) - 0
1 forumdisplay (6) - 0
1 forumdisplay (7) - 0
1 forumdisplay (8) - 0
1 forumdisplay (13) - 0
1 forumdisplay (9) - 0
1 forumdisplay (10) - 0
1 forumdisplay (11) - 0
1 forumdisplay (12) - 0
1 forumdisplay (1) - 0
1 forumdisplay (2) - 0
1 forumdisplay (3) - 0
1 forumdisplay (4) - 0
1 forumdisplay (5) - 0
1 forumdisplay (6) - 0
1 forumdisplay (7) - 0
1 forumdisplay (8) - 0
1 forumdisplay (13) - 0
1 forumdisplay (9) - 0
1 forumdisplay (10) - 0
1 forumdisplay (11) - 0
1 forumdisplay (12) - 0
1 index (0) - 0
1 index (0) - 0
1 index (0) - 0
1 private (0) - 0
1 private (0) - 0
1 private (0) - 0
1 search (0) - 0
1 search (0) - 0
1 search (0) - 0
1 showthread (12) - 0
1 showthread (11) - 0
1 showthread (10) - 0
1 showthread (9) - 0
1 showthread (13) - 0
1 showthread (8) - 0
1 showthread (7) - 0
1 showthread (6) - 0
1 showthread (5) - 0
1 showthread (4) - 0
1 showthread (3) - 0
1 showthread (2) - 0
1 showthread (1) - 0
1 showthread (1) - 0
1 showthread (2) - 0
1 showthread (3) - 0
1 showthread (4) - 0
1 showthread (5) - 0
1 showthread (6) - 0
1 showthread (7) - 0
1 showthread (8) - 0
1 showthread (13) - 0
1 showthread (9) - 0
1 showthread (10) - 0
1 showthread (11) - 0
1 showthread (12) - 0
1 showthread (1) - 0
1 showthread (2) - 0
1 showthread (3) - 0
1 showthread (4) - 0
1 showthread (5) - 0
1 showthread (6) - 0
1 showthread (7) - 0
1 showthread (8) - 0
1 showthread (13) - 0
1 showthread (9) - 0
1 showthread (10) - 0
1 showthread (11) - 0
1 showthread (12) - 0
1 usercp (0) - 0
1 usercp (0) - 0
1 usercp (0) - 0

Templates with $GAB_ads[x] in them:
Styleid 3 Title header contains $GAB_ads[0]
Styleid 1 Title header contains $GAB_ads[0]
gab folder check
GAB directory looks valid and I can write to it!
gab folder check
GAB directory looks valid and I can write to it!

gldtn 10-21-2005 02:57 PM

I had the same problem!

Geek was looking into it.. I'm sure he will have a answer soon.

;)

The Geek 10-21-2005 08:42 PM

Looks like the problem was a missing template. I have updated the package with the awol template. All you need to do is re-impost the new product-gab.xml file.

hth's


All times are GMT. The time now is 05:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.