The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   No Gallery Function here??? (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=3324)

-=BFC=-Tekram 05-30-2007 07:37 PM

No Gallery Function here???
 
Hi there;

i´ve installed gars 2.18b on vbulletin 3.6.7pl1

now i wont upload 3 ore 5 new article pics to the gallery. look like yours here.

http://www.directupload.net/images/0...p/KvRyIt69.gif

so thats my pic. i have no gallery to switch from pic 1 to pic 2 ore else....

http://www.directupload.net/images/0...p/SJjv8Gy8.gif

when i upload a image and click save then comes the messege:

http://www.directupload.net/images/0...p/498IRm7s.gif

whats wrong ?

i need help please

kall 05-30-2007 08:15 PM

Have you set your Usergroup to be able to use a Gallery in your GARS - Settings?

-=BFC=-Tekram 05-30-2007 09:12 PM

Yes of course i´m Admin

The Geek 05-31-2007 08:36 AM

How are you uploading the images? Are you using the type gallery manager? is your geek/gars/images/types (and subfolders) chmodded to 0777?

-=BFC=-Tekram 05-31-2007 09:17 AM

Quote:

Originally Posted by The Geek (Post 19524)
How are you uploading the images? Are you using the type gallery manager? is your geek/gars/images/types (and subfolders) chmodded to 0777?

Yes of course but the problem is the same

on my other board vbulletin 3.6.2 is gars 2.16 and it runns all the time with no errors

The Geek 05-31-2007 03:01 PM

hmmm, can you check the error logs and tell me if there is anything being reported about GARS?


All times are GMT. The time now is 02:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.