The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Gazette (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Bug in Module Sets display? (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=3006)

Tigratrus 03-26-2007 06:03 AM

Bug in Module Sets display?
 
Modules -> Default Set

Between Left Colum section and Center Block section we get these lines:

PHP Code:

WarningMissing argument 5 for GAZ_base::run_mod(), called in /home/ikeafans/public_html/forums/admincp/gaz_admin.php on line 249 and defined in /geek/gaz/includes/gaz_class_core.php on line 226

Warning
Missing argument 5 for GAZ_base::run_mod(), called in /home/ikeafans/public_html/forums/admincp/gaz_admin.php on line 249 and defined in /geek/gaz/includes/gaz_class_core.php on line 226

Warning
Missing argument 5 for GAZ_base::run_mod(), called in /home/ikeafans/public_html/forums/admincp/gaz_admin.php on line 249 and defined in /geek/gaz/includes/gaz_class_core.php on line 226 

Well.. Ok. We get the same line 3 times.

It happens again between Center Block and Right Column.

Haven't spent any time trying to sort it at all... It's getting late and the kids will be far to energetic in the morning I'm sure ::wince::

Night! Or Morning! or whatever... ::yawn::

James and Susan

Tigratrus 03-30-2007 06:11 PM

As a follow up - the problem had been reported in the bug tracker by Lizard King http://www.thevbgeek.com/tracker/ind...md=view&id=333.

Shouldn't post late at night.

Susan and James

The Geek 04-01-2007 01:09 PM

Yea, thanks - its been sorted for next release :)


All times are GMT. The time now is 08:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.