The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Article and Review System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   "Featured Articles" not updating (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=1340)

clearchannel 04-09-2006 06:10 PM

"Featured Articles" not updating
 
I have a problem with featured articles not updating. I remove the feature date by editing the article, completely removing the feature until date, save the edit, and it will not remove the feature until date. I've run both of the following two scripts directly after removing the feature until date: admincp/gars_admin.php?do=cleangars and admincp/gars_admin.php?do=cleancache.

I've installed the cron job as instructed, and ran that as well.

The Geek 04-09-2006 09:06 PM

And if you go back in to edit it, is the feature date set?

For a quick work around, double click the post icon in the threadbit.

HTHs

clearchannel 04-09-2006 10:49 PM

Quote:

Originally Posted by The Geek
And if you go back in to edit it, is the feature date set?

Yes, I can not remove the feature date. I edit the article, remove the feature date, save my edit, return to the article, and the feature date returns.

Quote:

Originally Posted by The Geek
For a quick work around, double click the post icon in the threadbit.

I've clicked on all references to the article, removed the feature date, to no avail.

Thank you for you time.

The Geek 04-10-2006 06:53 PM

So if you double click the post icon (the top right corner icon on each threadbit on a forumdisplay) does it go off?

clearchannel 04-11-2006 10:22 PM

I this is going to sound stupid to most, but could you post the post icon (the top right corner icon on each threadbit on a forumdisplay) I'm not I understand what that icon looks like.

What I did in the mean time, is to change the feature post date to an earlier date and update the cache. that has seemed to work.

The Geek 04-12-2006 05:27 PM

1 Attachment(s)
Not stupid at all. Its kind of hidden if you ask me ;)
Attachment 353

clearchannel 04-12-2006 10:20 PM

OK, I got it now. Yes, if I double click on that icon in the top "LEFT" corner, LOL and reset the cache, it does in fact remove the feature date. So that is working for me.

Thanks again.


All times are GMT. The time now is 06:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.