The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Advertising Banner System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Image banners not showing?!? (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=1306)

fluentdesigns 03-25-2006 10:43 PM

Image banners not showing?!?
 
Ive been meaning to post about this but I am not able to add image banners to my GAB system. If I upload an image banner and set it as an image banner then it wont show up in the rotation. I have to set it as a flash banner but then my problem is that I cannot click on the banners. I dunno kinda wierd problem.

The Geek 03-25-2006 10:53 PM

Sounds freaky. Is this with RC3? Can you check your GAB templates are reverted?

fluentdesigns 03-31-2006 05:18 AM

How do I do that? I do see the revert button when viewing my template drop down menu, but it sounds like it wants to put my templates back to the default state which then I would lose all template changes right?

The Geek 03-31-2006 06:15 PM

Select the template by clicking it once in the template list and click the revert button to the right. It will only revert the 1 template.

fluentdesigns 04-05-2006 02:44 AM

All I see is Revert all templates in the drop down menu on the Style manager page.

The Geek 04-05-2006 07:28 PM

You dont want 'revert all templates'. You want to select the template name to the left of the style in question by clicking it once. Then to the right is a box that says 'controls' and has options: Customize, expand/collapse, edit, view original and revert.

Click revert.

fluentdesigns 04-11-2006 08:34 AM

ok I got it now.. yes the gab templates have all been reverted already

The Geek 04-11-2006 10:23 AM

And you're still having problems?

fluentdesigns 04-19-2006 06:36 AM

Yep I am still having problems... :(

The Geek 04-19-2006 09:13 PM

can you provide a url as an example? Im pretty positive its a config issue


All times are GMT. The time now is 09:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.