The vB Geek

The vB Geek (http://www.thevbgeek.com/index.php)
-   Geek Advertising Banner System (http://www.thevbgeek.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   GAB Beta 2 released discussion (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=340)

The Geek 10-20-2005 07:32 PM

GAB Beta 2 released discussion
 
Hot on the heels of Beta 1 comes the hotly anticipated Beta 2 for GAB which addresses all known issues (including the fact that the initial configuration wasn't there!).

Please note that this version will most likely overwrite your settings. This is so that it can install the standard configuration and save you some headaches!

nJoy

The Geek 10-21-2005 09:41 PM

Package updated to fix a missing wrapper template. Download the latest package and simply re-import the product-gab.xml file overwriting your previous install.

nJoy

gldtn 10-22-2005 02:55 PM

Geek,

I see that you included the adv_index(vbAvanced CMPS) script to beta 2.. But I tried activating it and it doesn't show.. not sure if it's a theme problem or the script it self cause the theme(Aria) I use is quite funky.

Any ideas on what I may try to get this working?

The Geek 10-22-2005 08:46 PM

It should really just come up under the navbar if thats where $GAB_ads[0] is. Check to see if its coming up with your default style. If so, then its your skin ;)

Seeker 10-28-2005 06:36 PM

I'm having two issues with GAB1b2b
I have added $GAB_ads[0] $GAB_ads[1] $GAB_ads[2] to various templates but the only one showing is $GAB_ads[0] what am I missing??

Issue 2, I just read about adv_index(vbAvanced CMPS) but it is not in the package I downloaded.

The Geek 10-31-2005 08:03 AM

For the additional blocks, you need to make certain that you are creting additional ad blocks. If only 1 ad block is setup, then you will only ever get 1 of them appearing.

Im not sure what you mean about vBaCMPS... it doesnt come in the package as its another companies product.

Thanks!

Seeker 10-31-2005 06:20 PM

Quote:

Geek,

I see that you included the adv_index(vbAvanced CMPS) script to beta 2.. But I tried activating it and it doesn't show.
I was echoing what I saw in another post above mine?

Thanks for explaining the ad blocks I must have misunderstood the instructions.

The Geek 10-31-2005 06:59 PM

Oh, I gotcha.. Did you try this tutorial by gldtn? http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=363


All times are GMT. The time now is 03:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.