PDA

View Full Version : [NF]No BBcode in Item Description


sketch42
08-27-2005, 09:25 AM
I tried adding the bold bbcode in the item description and that didnt work.. i had to result to html

weird :confused:

The Geek
08-27-2005, 09:47 AM
Ive added bbcode parsing to the item now for next update :)

sketch42
08-27-2005, 09:02 PM
was this fixed in beta 3?? cuz i still have the problem and im using beta 3

The Geek
08-27-2005, 09:14 PM
Sorry - thought I did that ;)

Next release then :)

sketch42
09-16-2005, 06:34 AM
still not parsing... is there a fix i can enable?

sketch42
09-16-2005, 06:49 AM
actually is it possible to have it drop all the bbcode alltogether for the synopsis.. if i have a size bbcode at the beggining of the item it makes that product look huge so for the sysnopsis id rather it drop all bbcode and just look like regular text can that be done?

basically i want to be able to use bbcode in the product but when viewing the sysnopsis it should only show the text minus the bbcode

The Geek
09-16-2005, 09:27 AM
hmmm... Not 100% sure how to impliment this. Maybe a seperate entry box for the synopsis?