PDA

View Full Version : Category descriptions are not showing


concepts
11-16-2005, 03:47 AM
Category descriptions are not showing, although shown under the section in admincp, the text is not showing at all on the site.

The Geek
11-16-2005, 06:49 AM
LInk or screenshot?

concepts
11-16-2005, 09:11 AM
www.UrbanAU.com/board/uaustore.php
The descriptions under each category are not showing up

The Geek
11-16-2005, 09:28 AM
hmph. er. Im scratching my head on that one. Havent seen this as a problem on any other installs.

The Geek
11-16-2005, 09:35 AM
Just went and had a look. Ill have to do further testing to find out what the problem is.

Sorry about that!

concepts
11-16-2005, 10:27 AM
no problem... the geekmart will not be public for some time.. so i'm in no hurry, just something I noticed.

ukiyouth
11-29-2005, 05:04 AM
I can see the produyts under AdminCP but not on the actual website.

Hellp PLEASE

Andrew

The Geek
11-29-2005, 09:12 AM
Are they set to 'active' ?

BTW: New version out tonight :)

ukiyouth
11-29-2005, 11:57 AM
Hey,
yes they are set to active.
What happens is that when i click on the category to view the product the screen just goes white!

Eagerly awaiting your response,

Andrew

The Geek
11-29-2005, 12:24 PM
looks like you may be missing a template or something. Drop me a PM with an admin account and Ill look at it.

Mirzone
11-29-2005, 01:31 PM
Are they set to 'active' ?

BTW: New version out tonight :)

Great news, wonder whats in it :cool:

concepts
11-30-2005, 11:57 PM
I upgraded, but the descriptions still don't show?

The Geek
12-01-2005, 02:05 PM
grrr. youre right. I swore I sorted that. Ill get back on it.

concepts
12-04-2005, 07:26 PM
no problemo :)