PDA

View Full Version : Move custom field?


cykelmyggen
08-03-2009, 01:47 PM
Hope that someone more experienced GARS user will help newbie on how to move a custom field from one position to another. Please take a look at the attached screenshot to see what i want to do.

Morgan
08-03-2009, 02:38 PM
One idea would be to edit the GARS_options template, moving $options to the top, and possibly also editing the fetch_options function in the gars_class_edit.php file to order the content held by the $options variable.

cykelmyggen
08-04-2009, 06:12 AM
It seems like it is a bit over my skill level, så for now I'll drop it. Thanks for your support :)

Morgan
08-06-2009, 02:29 PM
Try editing the GARS_options template, moving $options to the top, and see what that produces and then you'll know whether you need any file edits.

cykelmyggen
08-10-2009, 11:39 AM
I didn't find any $options in GARS_options!?
The only $options to be found was in GARS_custom_container, in which I moved the $options to the top - with no effect.

Morgan
08-12-2009, 05:40 PM
Oops, wrong variable, right template. Try moving $output in that template.

cykelmyggen
08-13-2009, 05:19 PM
Seems like this is working fine - thanks for support :)

cykelmyggen
08-14-2009, 10:35 AM
What I intended for this was the custom field to show up in the alphabetic list as well, which it doesn't!?
I run a site with book reviews and would of cause like both the author and the title to show up in the alphabetic list. I guess the same would go for sites reviewing CD's with artist and title, Movites with director and title etc.

Morgan
08-15-2009, 05:52 PM
The fetch_options function in the gars_class_edit.php file is where the content held by the $output variable is set. Sounds like you may need to edit the code to get the effect you want.

cykelmyggen
08-16-2009, 09:50 AM
Think I'll leave it for now. Maybe an idea for the next version of GARS?