PDA

View Full Version : Frozen


Charro
03-18-2009, 12:55 PM
First sorry for my English.....:rolleyes:

I updated gars, but stops with the attempt product-gars.xml to highload, admincp simply, as frozen. With other Hacks which I highload fold everything.

Homepage (http://www.charro.de/Forum/index.php)

Morgan
03-20-2009, 02:19 PM
Try looking in your server error log. That may provide a clue. Maybe you are running into a server timeout issue.

Charro
04-29-2009, 09:11 AM
my Hoster wrote down. The forum on a new server copied….

Property now PHP 5.2.9
MySQL version 5.0.67

All different addons I can high-load without problems, except Gars,
freeze with high-load in!!

I need support

Morgan
05-01-2009, 01:04 PM
Please look in your server error log for any error that might pertain to GARS. Also please try increasing your server time out limit. It is very hard to say what the problem could be without additional information.