PDA

View Full Version : Avatar not displaying on second page of thread


Sadik
03-09-2009, 12:29 PM
Hi for some reason on second page of the thread (where we have the Click here to read the entire article), the article author's avatar is not displaying. Check out the problem here:

http://www.club-oracle.com/forums/download-oracle-tutor-docs-t20/page2/

Since I am also using VBSEO, i am not sure if that's what's causing it. Please help :)

Regards

Lizard King
03-09-2009, 01:33 PM
What template are you using for page 2 on yout template type ?

Sadik
03-09-2009, 03:19 PM
i have created a child template of my default template to be used with all GARS forums. Besides that I haven't changed anything with the templates.

Morgan
03-09-2009, 05:44 PM
The avatar is not appearing because the link in the IMG tag is not to the link for the avatar:

<a rel="nofollow" href="http://www.club-oracle.com/forums/members/sadik/"><img src="http://www.club-oracle.com/forums/" alt="Sadik's Avatar" border="0" /></a>

Do you have anything in the 'First post preview on additional pages' box for the template set used in the type applied to that forum? What happens if you temporarily turn vBSEO off? Does the avatar then appear?

Sadik
03-10-2009, 12:56 AM
Nopes I had nothing in that box.. what is that box for?

Btw I just changed my avatar and it's coming fine now. Not sure y it happened though.

Morgan
03-11-2009, 10:05 PM
Those boxes are for specifying templates to use on the various parts of the page. If nothing is specified in the 'First post preview on additional pages' box, then the vB postbit template is used. Hard to say why the avatar wasn't showing but is now. If it happens again, just let me know.