PDA

View Full Version : Thumb Size, Headergraphic


MotMann
02-28-2009, 09:17 AM
I need two different Thumb Size from the Headergraphic

In Article 125 x 70
and Reviews 85 x 120

What i must do, that its works? I have Thumb Problems.
I have follow settings:
General Settings Headergraphic: 85 x 125
Articles Headergraphic: 70 x 125
Review Headergraphic: 120 x 85


The Thumbs in Review are not wide enough.

Morgan
02-28-2009, 02:36 PM
There are the following settings in the ACP -> GARS -> Settings for header thumbs in all types:

Maximum height of header images
Maximum width of header images

There are also the following settings in the ACP -> GARS -> Types -> click a type for header thumbs in that type:

Maximum height of header images
Maximum width of header images

These are used upon upload, not to change thumb size after an upload has already occurred.

MotMann
02-28-2009, 04:39 PM
Morgan, i wrote, that i made some settings in the ACP, but the Thumbs, that i upload, are to small in the Review Type.


I have follow settings:
General Settings Headergraphic: 85 x 125
Articles Headergraphic: 70 x 125
Review Headergraphic: 120 x 85


The Thumbs in Review are not wide enough.

Is the Problem the General Settings?

I need Review Headergraphic: 120 x 85
But realy the Thumbs are 60 x 85 in my ReviewBoard (http://www.xboxgamertag.de/f447-meinungen/) ( the fear 2 Cover).

Morgan
03-04-2009, 02:57 PM
The settings are maximums to reduce the image, not to increase the image.Try uploading a bigger image. If the uploaded image is smaller than the settings, no resizing occurs.

MotMann
03-04-2009, 06:53 PM
Yes.. i Upload a bigger Image, but the Size is not correct ;)

Morgan
03-05-2009, 05:50 AM
If you use a width of 120 and a height of 85 as maximums in the type settings, and the thumbnail is 60 x 85, then 85 is the maximum height, and the width would be proportional to the height, so the thumbnail becomes 60 x 85. That thumbnail could not have a width of 120 because the height would then be 170, which is greater than the maximum height of 85 you set in the type settings. You wold need to upload a bigger, differently dimensioned image, and/or change the settings.

MotMann
03-14-2009, 07:00 PM
Morgan.. i know that.

But, the originalsize ist 360 x 510. The Thumb ist just 100 x 71.
My settings are 120 x 85 and that the proportion of the screen, but the Screens are just 100 x 71 :(

See the attachment

Morgan
03-17-2009, 08:21 PM
If it is not width x height dimensions, then the original image could be being converted by vBulletin to fit within the parameters for an uploaded image. What is a link to the image you are trying to upload, not an attachment link, but the actual image you are trying to upload?

MotMann
03-18-2009, 11:39 PM
I Upload that from my desktop. And the name of the Picture ist not interisting. The Size ist my Problem....

maybe i get the Screens from here:
http://www.spielegrotte.de/index.php?kat=&anr=42985

Morgan
03-20-2009, 03:37 PM
The same code is used for each header image that is uploaded, so if some images have the size you want, and other images are of a different size, then it seems to be that there is something different with the image itself. Try uploading the attached image and see what happens.

MotMann
03-20-2009, 11:39 PM
Hä?

I wrote, that the Size is wrong from the Thumb, since i change the Size.

Now i use the same size (the old one 120 x 85), but the Thumbs have now the wrong size, they are to smal.... just 100 x 71

Morgan
03-22-2009, 03:35 AM
If you are getting 100 pixels, that sounds like a default value. Please double check the following settings:

ACP -> GARS -> Settings for header thumbs in all types:

Maximum height of header images
Maximum width of header images

ACP -> GARS -> Types -> click a type for header thumbs in that type:

Maximum height of header images
Maximum width of header images

MotMann
07-11-2009, 09:39 AM
Yes.. thats it :)