PDA

View Full Version : Active GAL -> showthread can't be loaded!


za4a tuner
12-08-2008, 01:52 AM
Hy @ all,
i have a problem with a board where i'm a "co-admin".

A few days ago, we had the problem, if anyone tried to open a thread => the site can't be loaded ... we just get the following error-message:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /srv/www/htdocs/web123/html/geek/gal/includes/gal_class_core.php on line 237
Up to now GAL must be deactivatet (Showthread pages; All showthread pages (pages with posts) is set to NO), or no threat can be loaded!

To figure out the problem,

i first created an new style --> doesn't help
turned off all the other add-on's --> doesn't help
We don't have full server acces (the forum is hostet by "webspace").
I'm not sure, but i think, the hoster did a php-update (now running php5.2.6 on our Linux/Apache v2.0.54 server.
Are there any known problems with php5.2.6?

Or what is the problem with GAL?

I hope someone can help us!


kr Chris

Morgan
12-10-2008, 05:46 AM
How many GALs do you have? Does each GAL in the ACP have at least one keyword? Do any of the keywords start or end with a comma?

za4a tuner
12-10-2008, 07:20 AM
How many GALs do you have?64 Entriees

Does each GAL in the ACP have at least one keyword? i think yes, they have!
One GAL have the keyword "windows", another one has the keyword "windows XP". i think, this should be no problem, or am i wrong?

Do any of the keywords start or end with a comma?There were many keywords ending by a komma -> i fixed this ==> and now, GAL is running well! :D

Many thanks for your support!


kr Chris