PDA

View Full Version : Can't get separate banners in Forumhome and Footer


Columbo
09-05-2008, 10:20 PM
I just installed GAB. I set everything up and added a banner under the Header Banners category. I then edited my FORUMHOME template to display the banner using $GAB_ads[0]. The Number of ads was set to 1. Everything seemed to work fine and the banner was displayed just below the navbar at the top of the page right where I wanted it.

I then added a second banner, and edited my Footer template using $GAB_ads[1]. The Number of ads for this one was set to 1 also.

What I wanted was to have the second banner at the bottom of the page between the last forum and the "What's Going On?" table.

Instead, the second banner is just being rotated with the first banner just below the navbar at the top of the page.

What am I doing wrong here? Why is the second ad being rotated with the first at the top of the page rather than it being displayed in the footer at the bottom?

Any help appreciated.

Thanks.

Morgan
09-06-2008, 02:49 PM
Set 'Number of ads' to the number one for the $GAB_ads[0] billboard, and create another billboard for $GAB_ads[1] and then in the GAB ACP Scripts section, select each billboard for the $GAB_ads[0] and $GAB_ads[1] variables, i.e., associate a different billboard with each $GAB_ads[X] variable.

Columbo
09-06-2008, 04:53 PM
Set 'Number of ads' to the number one for the $GAB_ads[0] billboard, and create another billboard for $GAB_ads[1] and then in the GAB ACP Scripts section, select each billboard for the $GAB_ads[0] and $GAB_ads[1] variables, i.e., associate a different billboard with each $GAB_ads[X] variable.

Thanks Morgan, I'll try that.