PDA

View Full Version : GAL links not showing up


Ncturnal
08-14-2008, 05:23 PM
Running version 6.0.8. I upgraded from an older version and it hasn't worked since. If I go to a link for a specific post it does work, just not if I'm viewing a thread normally. Any ideas?

http://www.mr2.com/forums/general-maintenance/Toyota-MR2-32495-acronyms.html

Post
http://www.mr2.com/forums/348036-Toyota-MR2-post1.html

Morgan
08-14-2008, 08:19 PM
Read through this (http://www.thevbgeek.com/showthread.php?t=4428) thread, and if it applies to you, do this (http://www.thevbgeek.com/showpost.php?p=25282&postcount=12). Afterward, go here (http://www.thevbgeek.com/geeki/index.php/Category:GAL) and check all the items listed in the Troubleshooting section.

Ncturnal
08-14-2008, 09:07 PM
Ya, I tried all that before posting.

Morgan
08-15-2008, 11:07 PM
Please double check. The last few times people had this problem, one of the items in the troubleshooting section was set incorrectly. If you still have problems and want me to investigate, I'll need admin level ACP access.

Ncturnal
08-15-2008, 11:31 PM
I understand your point but the system does partially work like when going directly to view a post (showpost), but not in the thread view (showthread). My original GAL version was very old so I don't know if that has anything to do with it or not. I'd opt for a hard reinstall at this point. I've already deleted all of the values that were defined, all categories, etc, uninstalled & reinstalled, but it's still exhibiting the same behavior when I add them back. :(

Morgan
08-15-2008, 11:35 PM
Go to the ACP -> GAL -> Settings -> Pages to run GAL and make sure both 'Showthread pages' and 'Showpost pages' are set to yes.

Ncturnal
08-15-2008, 11:54 PM
Go to the ACP -> GAL -> Settings -> Pages to run GAL and make sure both 'Showthread pages' and 'Showpost pages' are set to yes.

I know you've run across people with whom you've had to ask those obvious questions, but I'm not one of those people. Trust me, I wouldn't be wasting your time if it was as simple as that.

http://www.ncturnal.com/temp/itssettoyes.jpg

Morgan
08-16-2008, 01:25 AM
Hard for me to know what you have/haven't set; it's not meant to be insulting. Not sure what else to suggest. If you want me to investigate, PM/email me admin level ACP access.