PDA

View Full Version : Half of Data deleted


Hoffi
05-04-2008, 04:59 PM
Where are the Scipts stored?
I just wanted to delete one Script and now all the Scripts are missing!
The Whole Forum did no longer work!

Hoffi
05-04-2008, 05:10 PM
I can't do anymore in my GAB Admin.

I just wanted to delete an Script I no longer use and add some more.

I klicked on the name, checked Delte and confirmed this.

No all Scripts are gone.

The Settings were filled complete with the letter "a".

I can't add a new Script, The Billboards are gone and I can't add new.

I must deactivate the GAB, beacuse the Forum were not shown up.

I uploaded all Files and imported the Produc new, nothing changes.

I don't want install it complete new, because I have about 20 Banners configured and I dont want to loose the Stats.

I run vB 3.7

Morgan
05-05-2008, 03:02 PM
What do you mean that the settings where filled with the letter "a"? The following code is what happens when you delete a script:

else if ($action == 'killscript')
{
$vbulletin->input->clean_array_gpc('r', array(
'scriptid' => TYPE_STR
));
$scriptname = $vbulletin->GPC['scriptid'];

if ($scriptname && $scriptname != 'MASTER')
{
$gab->delete_script($scriptname);
$gab->clean_out_script($scriptname);
}
else
{
$gab->clean_scripts();
}

$gab->redirect("displayscripts","GAB_deleted",$scriptname);
}

There is a scripts field in the GAB_ads table, and there is a GAB_settings entry in the vB datastore table.

Hoffi
05-06-2008, 07:46 AM
In all Textfields was as Value the "a" instead of e.G. the Path of GAB.

Morgan
05-06-2008, 05:50 PM
What script name did you delete? Don't see any reason for the "a" in the settings. Did you let someone access your ACP?

Hoffi
05-07-2008, 07:45 AM
Uh... I edit many Scripts.
It could be index or gallery. I removed, renamed and added many scripts.

It think it's better to uninstall the Product, and install it new.
It's much work, but the Advertising must work.

Morgan
05-08-2008, 01:38 PM
Without seeing the edits, I cannot comment on those, but I've done reviews and testing of the default code, adding and deleting scripts via ACP -> GAB -> Scripts, and have not run into a problem, so I am unsure what to tell you. Instead of uninstalling, you might try reFTPing the GAB PHP files, looking at the GAB database tables, especially the GAB_ads table as banners are held there, and checking the GAB_settings row in the vB datastore table.

Hoffi
05-14-2008, 06:11 PM
I will test at the Weekend more. ATM I have no time for this. I will tell you.