PDA

View Full Version : Page not found


clearchannel
02-02-2008, 11:54 PM
I insalled Geek auto Linker 6.0.4 on a vB 3.6 pl2 over a pervious version of geek auto linker and now get a page not found error when I click on any option in the GAL admincp.

Any suggestions would be greatly appericated.

Morgan
02-03-2008, 03:16 PM
Open a link in a new window, look at what link is listed in the browser address bar, check whether the file resides in that location on the server.

clearchannel
02-03-2008, 07:11 PM
You may have misunderstood me. In the admincp under Geek Auto-Linker all links display a page not found error ie; Display, Catagories, Add New, Settings, Regular Expressions, Alphabet, Permissions, Stats, Maintence.... ALL display a page not found error when I click on them.

The link that displays in the address window at top is http://www.mydomain.com/forums/admincp/index.php?loc=plugin.php%3Fdo%3Dproduct

Morgan
02-04-2008, 01:22 AM
Is the gal_admin.php file located in your /forum/admincp directory?

clearchannel
02-04-2008, 07:36 PM
Yes, the gal_admin.php does reside in the forums/admincp directory. I did upload all files according to the file structure provided in the program package.

Morgan
02-05-2008, 12:20 AM
Try typing the http:// link to the gal_admin.php file directly into your browser's address bar. Doesn't make sense that it is there but showing that it is not there. :confused:

clearchannel
02-05-2008, 12:51 AM
What I discovered was the Gal_admin.php from version 4.8.1 had an upper case 'G' as in 'Gal_admin.php' compared to the 'gal_admin.php' from version 6.0.4 which as a lower case 'g'

Once I deleted the old Gal_admin.php and reuploaded the new gal_admin.php all seems to work.