PDA

View Full Version : GAB Support


KenDude
07-04-2007, 04:02 AM
I have a strange problem that has cropped up on my site and AFAIK I haven't changed anything with respect to GAB.

Flash ads either don't go anywhere when you click on them, or you have to click on them twice before it goes off to the page that the flash ad links to.

This is only for FLASH ads, text and graphics seem to work just fine.

Any idea what could be causing this, and if I give you admincp access to my site is this something you could come and check out?

The Geek
07-04-2007, 08:27 AM
If they dont go anywhere, it is because there isnt a hard coded URL in them. If you have to click twice, its becuase of the new IE restrictions on embded content that required you to click to activate the control. Saying that, I was pretty sure that GAB had a workaround for this?

KenDude
07-04-2007, 12:35 PM
ok indeed that does seem to be the problem, i look forward to your return and the fix! :)

KenDude
07-10-2007, 02:44 AM
Bump! Have you returned and discovered the "fix" for this?

The Geek
07-10-2007, 08:30 AM
hmmm. THats odd. It looks like IE has been patched to get around the workarounds :( Its going to take a bit longer to figure this one out mate.

KenDude
07-10-2007, 05:09 PM
Well in the mean time can you make the Geek Mart available to me for download so I can set it up on my site and see if it will fill the needs of what I want something to do? :)

BTW I've asked my 2 sponsors whose SWF files don't have embedded links to add embedded links and send the updated SWF's over to me for use.